A LOSI lett az albertirsai tollaslabda verseny legeredményesebb csapata!

Ma, 2017.02.11-én Regionális tollaslabda verseny került megrendezésre a Magyar Speciális Olimpia Szövetség és az IRMÁK SPRINT Sport Egyesület társrendezésében. A rendezvénynek az albertirsai Tessedik Sámuel Általános Iskola adott helyet. Az IRMÁK SPRINT Sport Egyesület szervezői és lebonyolítói tevékenysége, valamint Albertirsa Önkormányzatának hozzáállása a rendezvényhez kiemelendő, hisz 13. éve példaértékűen ad helyet a februári regionális tollaslabda fordulónak, melyen ezúttal 85 versenyző mérettette meg magát; Albertirsa, Budapest, Cegléd, Derekegyház, Dunakeszi, Hódmezővásárhely, Magyarbánhegyes, Nagykőrös, Solt, Szolnok, Tápiószecső és Tiszakécske településeket képviselve.  A rendezvényen részt vett a verseny fővédnöke Fazekas László Albertirsa polgármestere, Major Judit alpolgármester asszony, Dr. Jády György az MSOSZ Országos Sportigazgatója és Cserni János örökös magyar tollaslabda bajnok. 

A rendezvény célja: versenylehetőség biztosítása az értelmi fogyatékossággal élő sportolóknak, a Speciális Olimpia mozgalom és a tollaslabda népszerűsítése.
A megmérettetésen sportolóink nagyon szép eredményt értek el, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy elhoztuk a verseny legeredményesebb csapata címet is, melyet a házigazda Albertirsa ajánlott fel. 

Sportolóink eredményei:

Egyéni I. hely: Purcel Bianka, Hidvégi Noémi, Horvát Vivien, Károly Gergő, Czakó Mihály, Balog Edvárd, Dömös Máté                     

 

II. hely Vaskó Dóra, Sallai Luca, Szegedi Andrea, Reszler Gergő, Nagy Attila

III: hely: Józsa Márta, Mészáros Patrik

Páros I. hely: Szegedi A. – Kodi N.

II. hely: Józsa M. – Hidvégi N., Károly G. – Debreceni D., 

II. hely: Vaskó D. – Horváth V.

 

 

-Pákozdi Tiborné intézményegység vezető-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here