Fél év kihagyás után újra versenyszőnyegre léphettek a fitkidese.! Április 24-25-én szigorú szabályok és „zártajtók” mögött került megrendezésre az országos Grand Prix Fit Kid I. és II. osztályú verseny. Lányaink már nagyon várták, hogy megmérettessék magukat, a nehézségekkel tarkított  felkészülés ellenére is.  A pozitív hozzáállás, a mosoly a nehezebb pillanatokban is velünk volt és átsegített minket az akadályokon. A szezon indító esemény, egyben kvalifikációs verseny is volt a 2021-s Európa Bajnokságra. Versenyzőink mind a két napon szép gyakorlatokat mutattak be. Glória első egyéni versenyén nagyszerűen helytállt. Vera és Emese, friss I.osztályú versenyzőként egy nagyon nehéz, rutinos versenyzőkkel teli korcsoportban szépen bontogatják szárnyaikat.  

Eredmények:

Országos Fit Kid Grand Prix II.ford. II/A osztály egyéni:

IV.kcs. Halmi Glória 3.hely                   

VIII.kcs. Lipák Réka 1. hely                   

IX.kcs. Szepes Réka 1.hely

II.oszt. csoportos verseny:

III.kcs./duó 1.hely CVSE (Lipák-Szepes) 

I.osztály egyéni:

VI.kcs. 7 .Bartus Emese, 8. Pap Veronika

I.osztály csoportos: BigFree kategória: 1 hely CVSE ( Bartus Emese, Bíró Lola, Csiszár Evelin, Kovács Barbara, Lipák Réka, Pap Veronika, Szepes Réka) 

Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra, Kovács Barbara

-Randos Gabriella-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .