Az elmúlt hétvégén 14 labdarúgó utánpótlás mérkőzést játszottak a CVSE ifjú focistái, melyből 12 alkalommal győztesen hagyták el a pályát a Ceglédiek. 

Eredmények és értékelések:

U19

Ceglédi VSE – Hatvan  3:1 

Cegléd: Szabó G. – Angyal L. – Krajcz M. – Jakab R. – Kiss R. – G.Bíró G. – Cseh S. – Petrik S. – Majoros Sz. – Apró J. – Szlezák B.

Csere: Angyal L.  helyett  Menich Z., Petrik S.  helyett  Czeróczki Á. Majoros Sz.  helyett Angyal M.

Ceglédi gól: Majoros Sz. , Szlezák B. , Czeróczki Á.

Jók: Angyal L. , Cseh S. , Majoros Sz.

Kecskeméti József edző: – Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de ma nagyon nem ment azok értékesítése. A jobbnál is jobbat kerestünk, így a nagyobbnál is nagyobbat hagytunk parlagon. Voltak olyan periódusai a mérkőzésnek amikor lassan, sok érintővel, már – már lezseren, bután játszottunk. Ez nagyon nem tetszett, de aztán Majoros Szabolcs bombája mindenért kárpótolt, fantasztikus találat volt. Csoda, hogy egyben maradt a kapu. Két idegenbeli mérkőzés következik, a céljaink miatt szükségünk van a hat pontra. Remélem tanultak a srácok a mai találkozó hibáiból és pontvesztés nélkül zárjuk az északi – keleti hadjáratunkat. 
U18 lány korosztály
Ceglédi VSE – Paks 8:0

Cegléd: Károly Alexandra, Laczkó Georgina, Nagy Dóra, Józan Dóra, Mándity Dorina, Erdélyi Barbara, Barna Gabriella, Gulyás Maja, Jakab Bianka, Gévai Eszter, Popon Vanda, Kocsis Melinda Rebeka

Gól: Józan Dóra 6, Jakab Bianka, Gulyás Maja

Makrai László edző: – Irreális időben sikerült megszerezni második győzelmünket. Dicséret illeti a lányokat a hozzáállásért és a mutatott játékért.

U17
Ceglédi VSE-Hatvan 4:1

Cegléd: Bence, Patonai, Puskás, Faragó, Simon, Augusztin, Szabó, Kecskés, Kis, Boros, Dudás

Csere: Tar, Kovács, Sáfrány, Farkas, Szarvas, Parázs

Ceglédi gól: Dudás 2, Kecskés, Szabó

Jók: Patonai, Puskás, Kecskés, Szabó, Dudás

Farkas János edző: – Nehéz időjárási viszonyok nehezítették a mérkőzésünket, de ennek ellenére motivált volt a csapat és gólra törő. Új dolgokat gyakoroltunk a héten, és remélem ennek köszönhető a győzelmünk.  A csapat komfortosabban mozgott, mint eddig. A kérdés, hogy milyen arcát mutatja a következő mérkőzéseken a gárda és ez mire lesz elég.
U15
Gyöngyös – Ceglédi VSE 8:0

Cegléd:  Klemenc, Kotlár, Dudás, Tóth, Kuthy, Fehér, Pintér, Kovács , Gulyás, Kis, Nagy

 

Csere: Szabó, Kelemen, Borsos

Jók: Dudás, Gulyás 
 

Ványi Zsolt edző: – Az első félidei teljesítmény alapján nem gondoltam, hogy így kipukkadunk a második játékrészre. Sajnos a játék minden elemében jobb volt nálunk a házigazda. 
U14
Gyöngyös – Ceglédi VSE  0:2

Cegléd: Abdel Maged- Ungureán, Szebeni, Prumek, Bodzsár, Juhász, Kovács, Horváth, Ványi Vincze, Kartali 

Csere: Lakos

Gól: Horváth, Bodzsár 

Jók: Kovács, Juhász, Horváth 

Ványi Zsolt edző: – Véleményem szerint csak a számszerű eredmény mutatja azt, hogy rangadót játszottunk. Az egész mérkőzést  mi irányítottuk. Pozitívum, hogy a szokatlanul agresszív játékot mutató hazai csapat ellen is sikeresek voltunk. Amit sajnálok, hogy ma a valós tudásunknak csak a felét nyújtottuk, nem úgy, mint a múlt heti rangadón. 

U13
Alközponti Bozsik Torna
Cegléd – Nagykörös 3:1
Cegléd – Abony 3:0
Cegléd – Törtel 10:1
A ceglédi csapat tagjai és gólszerzői:
Gavaldik, Szaniszló, Paulovics, Hrabovszki, Szabó 2, Tóth, Borics 3, Baranyi 1, Fajkó 6 (a csapat legjobbja), Medve 1, Pintér 1, Oláh, Fülöp, Kucsera
Pintér István edző: – A mutatott játék jó visszaigazolása az edzéseken begyakoroltaknak, az eredmények önmagukért beszélnek. Gratula a fiúknak az egész őszi teljesítményükért! 

U13

Ceglédi VSE – Ceglédbercel   2 – 0
Ceglédi VSE – Tápiógyörgye  4 – 0
Ceglédi VSE – Tápószőlős     1 – 2

Cegléd: Rimóczi J., Dávid P., Plangár G., Gál D., Persa Z., Palásti B., Zsemlye P., Détári J., Szabó K., Takács P., Pintye Cs., Zakár K., Kanyó Á., Klemenc A.

Edző Klemencz Attila
U10
Bozsik Torna Cegléd
Cegléd – Tápiógyörgye  4:0
Cegléd – Tápiószőlős   3:0
Cegléd – Ceglédbercel  11:0

Cegléd: Hornyik D., Kneif M., Mocsári Z., Békési B., Klimász K., Velkey P., Konrád Á., Juhász K., Nagy R., Oláh Zs., Ócsai D.

Góllövők: Mocsári Zétény 4, Klimász Kevin 4, Konrád Ákos 4, Velkey Paul 3, Ócsai Dávid 2, Oláh Zsolt 1

Szepes Richárd edző: – Szezonzáráshoz méltó gálamérkőzéseket mutattak be a srácok. Sok rúgott góllal, kapott gól nélkül hozták a meccseket. Ügyesen, felszabadultan játszottak, nagy gratuláció nekik! 
-pézsé-
-fotó CVSE Labdarúgás U10 csapat-
cvse-u-10

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here