Régi ismerőshöz látogattunk a Magyar Kupa keretein belül. Tavaly itt 1:0-ra győzött a csapat az NB III-ban, de kellemetlen élményeink voltak a pályáról. A körülmények most sem voltak egyszerűek, a csapat nehezen rázódott bele a mérkőzésbe, de az első 10 perc után sikerült felvenni a ritmust és onnantól végig dominálni tudtuk a mérkőzést. A hazai csapat helyzetet sem nagyon tudott kialakítani, egy-két veszélyesebb ellentámadást vezetett csupán. Az első félidő végén 0:0-al vonulhattunk az öltözőbe.

A második félidőt is aktívan kezdtük, egyre veszélyesebb támadásokat vezettünk. A játékrész második felében sikerült is megszerezni a vezetést Tóth Milán révén, de sajnos egy gyors ellentámadás során váratlanul egyenlíteni tudtak a hazaiak nagyjából 10 perccel a vége előtt.
A bekapott gól után is támadásban maradtunk, így tetszetős akciók végén Tóth további két gólt tudott szerezni, így 3:1-es győzelmet arattunk Tállyán.

A legjobb 32 között folytatja a csapat a Magyar Kupa küzdelmeit.
 
Krecska János vezetőedző nyilatkozata:
Szerintem a csapat hozta azt, amit elvárok tőlük. Biztonságosan védekeztünk, a Tállyának szinte lehetősége se volt. Hiányoztak elől azok a minőségi döntések, amivel korábban eldönthettük volna a mérkőzést. Nem lehetek elégedetlen, mert a Magyar Kupának a varázs abban rejlik, hogy a kis csapatok eltudják tüntetni az egymás közötti különbséget.

-Kőházi Ádám-

cvse-32ben

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .