U-19- hétközi forduló

Salgótarjáni BTC – Ceglédi VSE 1-6

Gólszerzők: Szekeres (2), Simon, Czagány, Petrik, G.Bíró

Jók: G.Bíró, Simon, Kisgyörgy, Czagány, Jakab, Czeróczki, Szekeres

Kecskeméti József edző: A Nógrád megyei túráink  mindig a meglepetés erejével hatnak.  Gyönyörű környezetben, egyszerű mentalitású ellenfél ellen, sosem látott különbségű győzelmet arattunk! Az első húsz percünk, úgy ahogy volt kuka, elő kellett vennem a Gerendás effektust és érdekes módon mindjárt elkezdtek futni, ütközni, de leginkább focizni a ceglédi fiatalok. Nagyon tetszett mind a három 99-es születésű játékosom (Cseh, Petrik, Kiss) teljesítménye, ami bizakodásra ad okot a következő szezonra. Hetek óta meghatározó focistáink hiányoznak a táncból, de a CSAPAT magabiztosan tartja a történelmi második helyet.

U-17-hétközi forduló

Salgótarjáni BTC – Ceglédi VSE 4-7

Gólszerzők: Kis (2), Szlezák (3), Kecskés (2)

Farkas János edző: Hosszú utat tettünk meg a három pontért. A játékunk a mai napon nagyon gyenge és pontatlan volt. Csak a győzelemnek örülhetünk.

U-19

Ceglédi VSE – Gödöllő 3-0

Gólszerzők: Simon (2), Szekeres  Jók: G.Bíró, Juhász, Czeróczki, Simon, Szekeres

Kecskeméti József edző: Jól estek Németh Antal szövetségi edző dicsérő szavai, de én tudom, hogy ő nagyon udvarias ember. A valósághoz képest immár nem először csak a tudásunk töredékét produkáljuk a mérkőzésen, mikor nálunk gyengébb képességű vagy éppen fiatalabb gárdával találkozunk. Hozzá teszem a győzelmünk nem forgott veszélyben, mert a kapusunknak védenie sem kellett, de azért illene előbb eldönteni a három pont sorsát, főleg, ha az ellenfelünk ember hátrányba  kerül!

U-17

Ceglédi VSE – Gödöllő 4-2

Gólszerzők: Boros, Kis, Augusztin, Parázs Jók: Kis, Augusztin, Angyal, Szabó, Boros

Farkas János edző: Már az első félidőben eldönthettük volna a meccset, de rendre kimaradtak a helyzetek és ahogy lenni szokott a másik oldalon egyből büntettek. A második félidőben jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetően a magunk javára fordítottuk a mérkőzést. Megérdemelt a győzelmünk!

U-15

Dunaharaszti – Ceglédi VSE 2-4

Gólszerzők: Gergelyfi (2), Simon, Szarvas Jók: Bognár, Kotlár, Simon, Szarvas, Dudás

Pintér István edző: Győzelem!

U-14

Dunaharaszti – Ceglédi VSE 0-14

Gólszerzők: Pintér (4), Juhász (4), Lakos (3), Orlov, Kuthy, Szebeni Jók: Orlov, Juhász, Pintér

Ványi Zsolt edző: Annál azért jobb volt, mintha mágnes táblánál vagy bóják között gyakoroltuk volna a támadásvezetéseket. Kapusainknak két félidő alatt összesen egyszer kellett játékba avatkozni.

Leány U-15 

Lány csapatunk a bajnokságzáró, tizennegyedik fordulóban folytatta az egész szezonra jellemző jó szereplését. Mezőberényben 3 győzelem és 1 döntetlen eredménnyel zárt. A forduló rangadóján 1-0 arányban legyőzték a Gyulai Amazonok csapatát, így csoportjukban a 3. helyen végeztek a bajnokságban.

Széchenyi Márton edző: Lelkesen, jól játszva három győzelmet sikerült begyűjteni.

Eredmények

Ceglédi VSE  – Szolnoki MÁV 0-1

Ceglédi VSE  – Szegedi 2011  1-0                                                      

Ceglédi VSE  – Mezőberény 2-0

Ceglédi VSE  – Gyulai Amazonok 1-0     

A csapat tagjai: Mizsei Réka, Mándity Dorina, Laczkó Georgina, Barna Gabriella, Gulyás Maja (2), Jakab Bianka (1), Józan Dóra (1), Boldizsár Alexandra, Kocsis Melinda, Horváth Boglárka, Kelemen Vivien, Farkas Dorina, Gévai Eszter

U-11 Tóth Tanoda Kupa

A Ceglédi VSE U-11 (2005) korosztályú csapata Nagykátán szerepelt egy tízcsapatos tornán, ahol nagyszerű teljesítménnyel a második helyen végzett.

Eredmények:

Csoportban: Cegléd – Farmos 4-0

Cegléd – Kistarcsa 0-0

Cegléd – Pilis 7-0

Cegléd – Isaszeg 0-3

Elődöntőbe jutásért: Cegléd – Jászberény 4-0

Döntőbe jutásért:  Gyömrő – Cegléd 4 – 0

Bronzmérkőzés:  Cegléd – Isaszeg 2 – 0

A csapat tagjai: Gavaldik Balázs, Rimóczi János, Plangár Gábor, Dávid Patrik, Banai Álmos, Pintye Csaba, Gál Dominik, Kovács Kolos, Takács Péter, Klemenc Adrien, edző: Klemenc Attila

A torna végeredménye:

1.Abony

2. Gyömrő

3. Cegléd

4. Isaszeg

5. Jászberény

6. Farmos

7. Nagykáta

8. Kistarcsa

9.Tápiószőlős

10. Pilis

-Szabó Attila-

-fotó Takács Tamás-

CVSE up

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .