A labdarúgó NB II vasárnapi játéknapján a Tiszakécskét fogadta a Ceglédi VSE a Malomtó szélen. Az 50. perctől emberhátrányban játszó CVSE a hajrában hátrányba került, majd a 93. percben büntetőből egyenlíteni tudott. A Nemzeti Sport tudósítása: 

CEGLÉDI VSE–TISZAKÉCSKE VSE 1–1 (0–0)

Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep, 500 néző. Vezette: Nagy Norbert (Csatári Tibor, Tőkés Róbert)

CEGLÉD: Mursits – Rétyi T., Póti, Preklet, Farkas A. – Pallagi, G. Bíró (Földi, a szünetben), Nagy T. (Sigér Á., 52.) – Szilágyi P., Olasz D., Oldal (Csirmaz, 75.) Vezetőedző: Nagy Tibor

TISZAKÉCSKE: Molnár M. – Sirokmán, Ludánszki B. (Oláh M., 74), Csáki, Kocsis G., Sváb – Horváth A., Szabó L. (Gréczi G., 65.), Tölgyesi – Puskás Z., Kirchner (Mihály D., 65.) Vezetőedző: Szabó István

Gólszerző: Mihály D. (0–1) a 81., Sigér Á. (11-esből, 1–1) a 93. percben

Kiállítva: Olasz D. (a második sárga lap után) az 50. percben

MESTERMÉRLEG

Nagy Tibor: – Elégedett lehetek, mert emberhátrányban is sikerült egyenlítenünk, s végre itthon tartottunk egy pontot. Remélem, ebből erőt merítünk, és elindulunk felfelé a tabellán.

Szabó István: – A kiállítás után elkezdtünk futballozni, helyzeteket alakítottunk és a vezetést is megszereztük. Hogy a hosszabbításban miért kaptunk gólt tizenegyesből, a játékvezetőtől kell megkérdezni. Összességében csapkodó volt a játék, sok párharccal, gyenge színvonallal, így aztán igazságos a döntetlen.

-pézsé-

-fotó Ceglédi VSE-Labdarúgás-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here