A Ceglédi VSE U14 csapata Gyulán játszotta az NB I-be jutásért vívott rájátszás második mérkőzését. Az első találkozón itthon legyőzték a Grosics Akadémiát, de idegenben már nem sikerült az újabb bravúr. A Ceglédi Vse.labdarúgás tudósítása:

U14-es csapatunk 3:1-es vereséget szenvedett Gyulán a Grosics Akadémia ellen. Az első percekben bekapott gól után Juhász találatával még egyenlíteni tudott a csapat, de a végére elfáradtunk és két gólos vereséget szenvedtünk. Csapatunk ezzel kiesett a rájátszásból, így marad a jövő évben is a másodosztályban. Gratulálunk a srácoknak a fantasztikus teljesítményhez!

Ványi Zsolt edző: – Két mondat a külső körülményekről, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem tudtunk alkalmazkodni ahhoz a műfűhöz, amin játszanunk kellett. Mondjuk nehéz is egy olyan pályát megszokni, ami 30 fok melegben is úgy csúszik, mint a korcsolyapálya. Ellenfelünknek bejött ez a húzása, hiszen ők jól ismerik a körülményeket. Rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen már a 4. percben gólt kaptunk, de ebből fel tudtunk állni egy szöglet után szerzett góllal. A második félidőben egy – semleges nézők szerint is- lesgól, valamint egy szöglet utáni figyelmetlenség megpecsételte a sorsunkat. Az egy és kétgólos hátrányunknál is megvoltak a helyzeteink sőt ziccereink is a továbbjutáshoz, de ezeket nem tudtuk gólra váltani. Egy álommal szegényebbek lettünk, de emelt fővel búcsúzunk, hiszen a gyerekek mindent megtettek és kiadtak magukból a két mérkőzésen a továbbjutás kiharcolásáért. Épp ez miatt lehetnek azok a könnyek, örömkönnyek is. Sajnos most ennyire futotta, de büszke vagyok rájuk és hiszem azt, hogy jobb sportemberekké válnak, mint akik ma legyőztek bennünket.

-pézsé-(forrás Ceglédi Vse.lLabdarúgás)

-fotó infocegled.hu-

1 hozzászólás

  1. Gratula a fiúknak,csak azt sajnálom hogy a mai futballban,ilyen bíráskodás folyik,főleg az utánpótláscsapatoknál,olyan bírók vezetik a mérkőzéseket,akik nemérdemlik meg hogy magukra öltsék a bírói mezt,itthon is ellenünk fújtak,de ezt letudták győzni a fiúk,és becsületesen nyertek,idegenben viszont ezen nemtudtak felülkerekedni,és kikaptak,de nem tiszta becsületes bíráskodás miatt,szégyeljék magukat azok a játékvezetők,akik ezt megengedhetik maguknak,hogy nem tisztán igazságosan vezetnek egy utánpótlás mérkőzést!
    Mégegyszer gratulálok a csapatnak,ők mindent megtettek,de sajnos ott akkor nemnyerhettek,és ez nem az ő hibájuk,szép volt fiúk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here