A labdarúgó NB II. 21. fordulójában a 2017-es év záró mérkőzéseként a Ceglédi VSE az MTK-t fogadta Albertirsán vasárnap. Az ősszel remekül szereplő Cegléd az éllovas budapesti csapatot is nagy csatára kényszerítette, a vendégek csak a hajrában tudták bevenni Mursits kapuját. Nincs miért szégyenkeznie a ceglédi fiúknak, hiszen kiváló sorozatuknak köszönhetően az előkelő 6. helyen telelhet a csapat. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–MTK BUDAPEST 0–1 (0–0)

Albertirsa, 700 néző. Vezette: Horváth Tibor (Pápai Zoltán, Máyer Gábor)

CEGLÉD: Mursits – Heffler T., Albert I., Preklet, Farkas A. – G. Bíró – Damásdi, Sándor I., Nyilas E. – Asztalos, Szilágyi P. Vezetőedző: Klausz László

MTK: Szentpéteri – Katona M., Baki, Gengeliczki, Deutsch B. – Vass P., Schäfer (Szerencsi, 70.), Vass Á., Gera D. (Korozmán, 85.) – Toghelle, Lencse (Jakab, 90.). Vezetőedző: Feczkó Tamás

Gólszerző: Lencse (0–1) a 86. percben

MESTERMÉRLEG

Klausz László: – Jó érzés, hogy a nagy MTK úgy örült a kis csapatnak számító Cegléd elleni győzelemnek, mintha a Bajnokok Ligájában nyert volna. Nagy öröm ez nekem.

Feczkó Tamás: – Labdarúgásra alkalmatlan pályán, egy nagyon defenzív csapat ellen nem a játéknak, hanem a küzdőszellemünknek és akaraterőnknek köszönhetjük a mai győzelmet. Remélem, hogy jó és eredményes játékkal tavasszal folytatjuk a menetelést.

-pézsé-

-fotó mtkhungaria.hu-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here