29-én csütörtökön pótolja egyik elmaradt mérkőzését a Ceglédi VSE labdarúgó csapata. A 16:00 órakor Albertirsán megrendezett bajnoki mérkőzésen a Siófokot fogadja a Cegléd. A cegledfoci.hu beharangozója:

Hétközi fordulót játszik a csapat, csütörtökön a BFC Siófok ellen lépünk pályára Albertirsán az Ecsedi László Sportcentrumban.

Aktuális ellenfelünk jelenleg a Merkantil Bank Liga 16. helyén áll 26 megszerzett ponttal, 3 ponttal megelőzve a még kiesést jelentő 18. helyen tanyázó Mosonmagyaróvárt. A Balaton-partiak 7 győzelmet, 5 döntetlent és 12 vereséget könyvelhettek el  24 lejátszott mérkőzésen. Ezek alatt 24 gólt szereztek és 33-at kaptak.

A siófoki csapatnál a télen nagy változások voltak, érkezett öt új játékos és Varga Attila szakmai stábja is véglegesedett. A felkészülést szép eredményekkel zárta a Siófok, majd első tétmérkőzésén a Magyar Kupa 9. fordulójában nagy meglepetésre hazai pályán 2:2-es döntetlent játszott a bajnok Budapest Honvéd ellen. A visszavágón is csak 2:1-es vereséget szenvedtek, ezzel búcsúztak a Magyar Kupa küzdelmeitől.

A bajnokságot is remekül kezdték, bravúros győzelmet arattak a Győr és a Kisvárda otthonában is, miközben két mérkőzésük nekik is elmaradt. A legutóbbi fordulóban talán meglepetésre hazai pályán vereséget szenvedtek a Csákvártól.

Legveszélyesebb góllövőjük az a Petneházi Márk, aki mondhatjuk, hogy Varga Attila keze alatt talált magára, október óta 7 gólt szerzett a bajnokságban. De Elek Bencére is figyelnünk kell, aki 6 alkalommal zörgette meg a hálót NB II-es mérkőzésen ebben a szezonban. 

Érdekesség, hogy ellenfelünknek összesen 5 játékosa van, akik sárga lapjaik száma alapján veszélyeztetett helyzetben vannak, hiszen egy újabb sárga lap eltiltást jelentene számukra a következő mérkőzésre.

A nyári felkészülés során találkoztunk egyszer a Siófokkal, ahol könnyed győzelmet arattunk, majd a nyá végén már bajnoki mérkőzésen játszottunk 0:0-s döntetlent a Balaton parton, bár mi álltunk közelebb a győzelemhez. Időközben a Siófok sokat erősödött jól mutatják ezt eredményeik. És azt is figyelembe kell vennünk, hogy a legutóbbi 5 mérkőzésen csapatunk mindössze 4 pontot szerzett, míg a vendégeink 10 pontot gyűjtöttek össze.

A nyáron szintén két vereséggel kezdtük a bajnokságot, de utána csodálatos menetelés vette kezdetét Klausz László vezetőedzőnk irányításával. A csapat számára egyértelmű cél, hogy az elmúlt két, szerencsétlenül alakult mérkőzés után megszerezzük első pontjainkat a 2018-es évben.

Jó mérkőzésre lehet számítani, ami 16:00 órakor veszi kezdetét az Ecsedi László Sporcentrumban, Albertirsán. A mérkőzést Takács János vezeti, segítői Horváth Róbert és Szilágyi Norbert lesznek.

Várjuk szurkolóinkat a mérkőzésre, ahol együtt kiharcolhatjuk a győzelmet! Hajrá Cegléd!

-fotó ceglédi vse.labdarúgás-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .