A labdarúgó NB III. 3. fordulójában vasárnap a Gyöngyöst fogadta hazai pályán a Ceglédi VSE. A Cegléd 3 gólos előny után végül döntetlent játszott a vendégekkel, de továbbra is veretlen a bajnokságban. Kőházi Ádám tudósítása:

Nem unatkozott, aki kilátogatott ma a Malomtó szélre, hiszen hat gólt hozó találkozót láthattak a nézők, sajnos egyenlő elosztásban.

Ennél jobban nem is kezdődhet egy mérkőzés, ahogy a mai elkezdődött. Az első percekben szögletet végezhettünk el, ami után a vendég játékos kezére pattant a labda. A jogosan megítélt büntetőt Lukács értékesítette. 1:0 a 4. percben.

A folytatásban is uraltuk a mérkőzést, a vendégek csak a sok szabálytalanságukkal vetették észre magukat, amit sajnos nem büntetett a játékvezető. A sok falt azonban nem törte meg a csapat lendületét, jöttek a lehetőségek, majd a 20. percben az újabb gól. Szintén egy szöglet után született a találat. A beívelés Markót találta meg középen, aki közelről a kapuba kotorta a labdát. 2:0

A folytatásban is mi uraltuk a mérkőzést, sőt a 24. percben három gólra is növelhettük volna előnyünket, de Lukács lövése a kapufán csattant, majd onnan Szilágyi lábáról mellé pattant. Ami a 24. percben elmaradt, az jött a 39. minutumban. Kovács cselezett ki több vendég védőt, majd jól passzolt középre, ahol Lukács érkezett és a léc alá bombázott. 3:0

A gól után is voltak még veszélyes akcióink, de újabb találat már nem született. Nagyon nagy volt a különbség a két csapat között.

A második félidő viszont nagyon rosszul kezdődött, egy veszélyes szabadrúgás még elkerülte a kapunkat, de a következő pontrúgásból szépíteni tudtak a vendégek. Szépség hiba, hogy ezt két falt előzte meg a középpályán, ami után nekünk kellett volna jönnünk. 3:1

Nem sokkal később Kun hozta magát szép cselekkel jó lehetőségbe, majd jól is passzolt középre, de lemaradtunk róla. Alig pár perc múlva, pedig egy gólra zárkóztak a vendégek egy kontra után. Juhásztól mondjuk gyanús körülmények között vették el a labdát… 3:2

A második gól után is voltak lehetőségeink eldönteni a mérkőzést. Lukács szóló után jött szöglet, majd Kun beadása után fejelt középre remeken Lukács, de Szilágyiről mellé pattant a labda. Az utolsó negyedórát pedig Juhász távoli lövésével kezdtük, de védeni tudta a hálóőr.

Tíz perccel később pedig jött a dráma, egyenlített a Gyöngyös. Sőt az utolsó percben ziccerben rúgták fölé a labdát, amivel megnyerhették volna találkozót. De itt még nem volt vége! A 94. percben Lukács futott el utolsó erejéből és nagyszerűen emelte át a kapus felett, mellett a labdát, de centikkel a kapu mellett pattant le, így mi sem tudtuk megnyerni a találkozót.

Két teljesen különböző félidőt láthattunk, aminek sajnos pontosztoszkodás lett a vége. Sajnálhatjuk.

Jön a következő hét, megyünk idegenbe, a csapat pedig továbbra is keményen dolgozik, hogy minél szebb eredményeket érjen el ceglédi mezekben.

Kezdőcsapat:
Tulipán – Bagó, Szász, Bodó, Pesti – Markó, Kovács – Szilágyi, Takács, Kun – Lukács

Gól(ok:)
Lukács (‘4.p.)
Markó (’20.p.)
Lukács (’39.p.)

Cserék:
Takács helyett Juhász (’46.p.)
Kun helyett Makrai (’80.p.)

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here