A labdarúgó NB III. 18. fordulójában a Putnok csapatát fogadta szombaton a Ceglédi VSE. A cegledfoci.hu tudósítása:

Ceglédi VSE – Putnok FC 1:0

Ki-ki mérkőzésre számíthattunk a Putnok FC ellen és a mérkőzés ennek megfelelő is volt.

Az első percekben ismerkedtek a csapatok egymással, a mezőnyben folyt a játék, egészen a hetedik percig nem alakult ki helyzet a kapuk előtt, amikor Markó lőtt mellé. Egy perccel később Papp elvitte a labdát a kapus mellett, majd az alapvonalról középre passzolt, de kicsit pontatlanul, így Laczkó csak bevetődve érte el a labdát, a lövése pedig a kapu fölé szállt. Két perccel később pedig Tóth fejelt a kapus kezei közé.

Jól kezdtük a mérkőzést, nekünk voltak lehetőségeink, a vendégek a 17. percben jelentkeztek először egy kapura lövéssel, de veszélytelenül mellé pattogott a labda. Nem sokkal később jött a válaszunk, Laczkó kapott nagy labdát, amit egyedül vezethetett rá a kapusra. Játékosunk megpróbálta elrúgni a labdát a kapus mellett, ami sikerült is, de végül a kapufán csattant a játékszer. Szintén ő lőhetett ígéretes helyzetben a 32. percben, de mellé ment ez a próbálkozás is.

Érett a gól, ami Markó által meg is érkezett a 38. percben. Csapatkapitányunk mesterien tekert be egy szabadrúgást nagyjából 20 méterről. 1:0

A semmiből jött majdnem a válasz egy perccel később, de a vendég játékos a felső lécet találta telibe. Több izgalom már nem volt az első 45 percben, így egy gólos vezetéssel vonulhattunk a pihenőre.

A félidőben cseréltünk Bartost Majoros váltotta és a két csapat is mintha váltott volna. A 49. percben még Kuti fejelhetett közelről veszélyesen, de a folytatásban a vendég Putnok volt az aktívabb. A játék a mi térfelünkön zajlott és a vendégek alakítottak ki helyzeteket is.

A 60. percben lezárhattuk volna a mérkőzést, Papp készítette le nagyszerűen a labdát Markónak, aki kapásból kapura lőtt, de nem sokkal ugyan, de mellé szállt a labda. Ez volt a legveszélyesebb lehetőségünk a második 45 percben.

A hátralévő időben komoly küzdelem folyt a pályán, inkább a harc dominált, mint a helyzetek, bár mindkét oldalon voltak veszélyes lehetőségek. De szerencsére letudtuk hozni kapott gól nélkül a találkozót, ami nagyon fontos három pontot jelent a csapat számára!

Kezdőcsapat:
Haála – Bagó, Tóth, Juhász Gy., Polyák, Kuti, G. Bíró, Markó, Papp, Bartos, Laczkó

Gól:
​Markó (’38. p.)

Cserék:
Bartos helyén Majoros (’46. p.)
Laczkó helyén Kelemen (’82. p.)
Papp helyén Juhász András (’90.p.)

-fotó Ceglédi VSE-Labdarúgás-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here