A labdarúgó NB II 27. fordulójából előrehozott mérkőzést játszott csütörtökön a Ceglédi VSE. Mivel a vendég Siófoknak is több pótolandó találkozója lesz a közeljövőben, a két csapat megegyezett, hogy március 29-én játsszák le Albertirsán megrendezendő meccsüket. A Cegléd magabiztos játékkal nyert és az elmaradt találkozók ellenére is tartja előkelő helyét a bajnoki tabella középmezőnyében. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–FC SIÓFOK 2–0 (1–0)

Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep, 150 néző. Vezette: Takács János

CEGLÉD: Mursits – Valkovszki, Nánási, Albert I., Farkas A. – G. Bíró, Nyilas – Damásdi, Hujber (Majoros Sz., 88.), Szilágyi P. – Asztalos (Wild, 64.). Vezetőedző: Klausz László

SIÓFOK: Tajthy – Szilágyi Z., Fehér Zs., Loretz, Hídvégi – Lázár Zs. (Balázs Zs., 35.), Gál M. – Nagy D. (Kiss B., 83.), Petneházi, Lénárt (Bévárdi, 68.) – Elek B. Vezetőedző: Varga Attila

Gólszerző: Asztalos (11-esből, 1–0) a 2., Damásdi (2–0) a 81. percben

Kiállítva: Szilágyi Z. (második sárga lap után) a 79. percben

MESTERMÉRLEG

Klausz László: – Elégedett vagyok a fegyelmezett játékunkkal. Tudtuk, hogy a siófokiaknak jó a támadójátékuk, de örülök neki, hogy úgy hoztuk le a meccset, hogy csak egy-két helyzetük volt az egész találkozón.

Varga Attila: – Óriási fegyelmezetlenség, hogy már a harmincadik másodpercben gólt kaptunk, ennek ellenére még volt hátra a mérkőzésből nyolcvankilenc perc, ám ezalatt egyetlen gólhelyzetet sem tudtunk kialakítani.

-pézsé-

-fotó Ceglédi Vse. Labdarúgás-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .