A labdarúgó NB II 25. fordulójában elmaradt mérkőzését pótolta szerdán a CVSE. Az Albertirsán megrendezett találkozón a Zalaegerszeget fogadta és győzte le a ceglédi csapat, tovább erősítve pozíciójukat a középmezőnyben. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–ZTE FC 2–0 (1–0)

Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep, 350 néző. Vezette: Berényi Tamás (Baghy Csaba, Kovács II Gábor)

CEGLÉD: Mursits – Wild, Albert I., Preklet, Farkas A. – G. Bíró, Peszmeg (Hujber, a szünetben) – Damásdi, Sándor I. (Nyilas, a szünetben), Szilágyi P. – Asztalos (Kerekes K., 84.). Vezetőedző: Klausz László

ZTE: Kovács Z. – Polényi, Króner, Nagy T., Fodor Á. (Lencsés, 41.) – Patvaros – Bedi, Nagy G. (Ekker, a szünetben), Hudák M., Babati – Jelena (Fujsz, 69.). Vezetőedző: Artner Tamás

Gólszerző: Damásdi (1–0) a 12., Hujber (2–0) a 92. percben

MESTERMÉRLEG

Klausz László: – A rengeteg forduló közben sok függ a megfelelő regenerálódáson. Úgy tetszik, jól sáfárkodunk az erőnkkel, s ilyenkor derül ki, mentálisan mennyire erős a csapat.

Artner Tamás: – Adtunk egy félidő előnyt a Ceglédnek, amely maximálisan élt is ezzel. Enerváltan játszottunk, s bár a második játékrészben próbáltunk gólt szerezni, támadójátékunk továbbra is meddő.

-pézsé-

-fotó Szekeres Péter Zalai Hírlap-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here