Markó mesterhármasával győzelemmel búcsúzott az NB III-tól vasárnap a Ceglédi VSE labdarúgó csapata, akik már öt fordulóval ezelőtt kivívták, hogy ősztől újra az NB II-ben szerepelhessenek. A Reac elleni találkozó egyben stadion búcsúztató is volt, ugyanis nyáron megkezdődik a Malomtószéli pálya 80 éves lelátójának a bontása és az új stadion építése.  A Cegléd újra nyerni tudott és tovább őrzik a csaknem egy éves hazai veretlenségüket.  A több, mint 700 néző előtt zajló mérkőzés után a csapat ünnepélyes keretek között kapta meg a bajnoki ezüstérmet.  Varga Attila vezetőedző értékelése:

– A mai mérkőzés már a felszabadultságról szólt. Azt kértem a játékosoktól, hogy élvezzék a mai nap minden pillanatát. Nem akartam már terhelni őket, így nem nagyon volt taktika. Kijöttünk, játszottunk egy jót. A Reac méltó ellenfelünk volt, nem sok csapat tudott ellenünk két gólt szerezni. Nagyon örülök, hogy ilyen szép számú közönség látogatott ki, akiknek köszönjük a buzdítást, amit győzelemmel tudtunk meghálálni. Köszönöm az összes vezetőnek, hogy ilyen nyugodt egy év áll mögöttünk. Olyan feltétel rendszert biztosítottak, ami mellett csak becsületesen kellett dolgozni és elértük a célunkat. Köszönet a játékosoknak és az egész stábnak az egész éves hozzáállásért.

Ceglédi VSE – REAC 3 – 2 ( 1 – 0 )

Ceglédi gólok: Markó 45. (1-0), 53. (2-1) , 89. (3-2)

Cegléd: Verebélyi – Buczkó, Makrai, Farkas V., Farkas A.,  Markó, Csordás Sz.(Csordás S. 71.p.), Szkunc(Popovics 46.p.),  Füle, Peres, Pozsár 

-pézsé-

-fotó Takács Tamás-

vissza az NB II-be

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here