A labdarúgó NB II utolsó fordulójában vasárnap hazai pályán nyerni tudott a Ceglédi VSE a Sopron ellen és mivel a legnagyobb rivális Kozármisleny csak döntetlent tudott játszani, a CVSE maradhatott az NB II-ben. Gratulálunk a csapatnak és a szakmai stábnak! A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–SOPRONI VSE 1–0 (1–0)

Albertirsa, 600 néző, Vezette: Szőts Gergely (Csonka Bence, Medovarszki János)

CEGLÉD: Mursits – Nánási, Preklet, Farkas A., Valkovszki – Takács P. (Kovács L., 57.), Karacs (Tihanyi 78.), Asztalos – Szabó V., Albert Á., Tóth M. (Peres 66.). Vezetőedző: Miskei Attila

SOPRON: Heinrich – Fehér Z., Eszlátyi, Sifter, Fazakas – Tóth D., Harangozó (Soós B., 67.) – Batizi-Pócsi, Garda (Erdélyi, a szünetben), Gyürki (Deme, 66.) – Horváth P. Szakmai igazgató: Supka Attila

Gólszerző: Karacs (1–0) a 2. percben

MESTERMÉRLEG

Miskei Attila: – Nagyon köszönöm a támogatást mindenkinek. Az utóbbi fél évben újra visszatért a hitem, hogy érdemes mindig küzdeni és egységesen mindent megtenni azért, hogy elérjük a célunkat.

Supka Attila: – Az egész éves problémáink előjöttek ezen a mérkőzésen. Kaptunk egy elkerülhető gólt, majd a számtalan kidolgozott helyzetünkből nem tudtunk eredményesek lenni. Ebben az évben ennyi jött ki a csapatból, bízunk benne, hogy a következő szezonban jobb teljesítményt nyújtunk.

-pézsé-

 

1 hozzászólás

  1. Nem kis szerencse is kellett ahhoz, hogy bent maradjunk, de szívós akarattal SIKERÜLT. GRATULÁLOK, SZÉP VOLT FIÚK. Bocs.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here