U19

Ceglédi VSE – BKV Előre  2:1

Cegléd: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Katona K., Mécs G., Boros D., Cseh S., Györe K., Nagy Zs., Szlezák B. Cserék: Katona K. helyett Hazafi G., Boros D. helyett Dudás D.

Ceglédi gól: Boros D., Szlezák B.​

Jók: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Nagy Zs., Mécs G., Györe K., Szlezák B.

​Edző: Kecskeméti József

Kecskeméti József edző: – Nagyon szeretünk nyerni, főleg a fővárosból érkezők ellen… Tavaly úgy játszottunk döntetlent, hogy balszerencsénk volt, most viszont a mérkőzés végén nekünk volt szerencsénk, vagy  inkább úgy fogalmaznék, hogy volt egy Szabó Gergőnk a kapuban, aki két bravúrral sokat tett a három pont megszerzéséért. Szeretném megköszönni a felnőtt csapatunk szakmai stábjának, hogy hétről-hétre a rendelkezésünkre bocsájtják a két tehetséges fiatalt (Györe, Nagy), akik példát mutatnak az ifiben edződőknek! Ezzel a győzelemmel tartjuk a harmadik helyet a tabellán és mivel az első helyezett REAC kikapott Egerben (ahol mi remiztünk, amit anno csalódásként éltünk meg) nyíltabb lett a bajnoki cím sorsa. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez !

 

U17

Ceglédi VSE – BKV Előre 4:2 (1:1)

Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Kotlár Zs., Szebeni D., Kovács R. – Juhász A. – Menich B., Kuthy G., Simon P., Horváth Z. –  Dudás G. Cserék: Klemenc G., Nagy A., Faragó M.

Ceglédi gól: Faragó M. 2, Simon P., Horváth Z.

​Gólpassz: Menich B., Horváth Z., Kotlár Zs., Kovács R.

Jók: Simon P., Juhász A., Faragó M.

Kemenes György edző: – Nem a legideálisabb körülmények között kezdtük el a tavaszi szezont. A felkészülés jól sikerült, viszont az utolsó edzőmérkőzésünk az időjárás miatt elmaradt. Betegségek miatt több hiányzónk is volt és a pálya talaja is bőven hagyott kívánni valót maga után, mivel még a mérkőzést megelőző éjszaka is havazott. Az őszi idegenbeli 2:2-es döntetlen után a cél a három pont itthon tartása volt. Ennek megfelelően az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, domináltunk és irányítottuk a játékot amelybe azért sok hiba csúszott. Az elszántsággal ma sem volt probléma. A győzelmünk teljesen megérdemelt. Gratulálok minden játékosomnak. Külön öröm számomra, hogy az U15-ös csapatból ketten is bemutatkoztak a kezdőben  az „idősebbek” között. (Szebeni D., Juhász A.)

-Kőházi Ádám-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here