Ahogy a nagyoknál, az utánpótlás bajnokságokban is maradtak el labdarúgó mérkőzések a hétvégi zord időjárás miatt. A CVSE csapatai közül csak az U19 és az U17 játszott meccset hétvégén. Kőházi Ádám tudósítása:

U19
 Ceglédi VSE – Szent István SE  6:0

Cegléd: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Katona K., Mécs G., Szlezák B., Cseh S., Györe K., Nagy Zs., Dudás D. Cserék: Szabó G. helyett Bencze A., Dudás D. helyett Hazafi G., Puskás V. helyett Szarvas G., Katona K. helyett Boros D.​

Gól: Szlezák B. 3, Györe K. 2, Nagy Zs.

​Jók: Az egész hazai csapat

 
Kecskeméti József edző: – Végre egy kapott gól nélküli győzelem! Kivétel nélkül dicséret illeti a játékosokat, energikusan, gólra törően játszottak. Két rangadó következik, ha mindkettőt sikeresen tudnánk abszolválni… Tisztelet a márciusi ifjaknak!
 
 
U17
Ceglédi VSE – Szent István SE  9:2  ( 4:1)

Cegléd: Kis Cs. – Dudás G., Kotlár Zs., Szebeni D., Kovács R. – Juhász A. –  Menich B., Kuthy G., Pintér Sz., Simon P. – Faragó M. Cserék: Klemenc G., Palotai Br., Nagy A., Horváth Z.

Ceglédi gól: Faragó M. 4,  Menich B. 3, Kuthy G. , Kotlár Zs.

Gólpassz: Simon P. 3, Faragó M. 2, Menich B., Pintér Sz., Kovács R., Horváth Z.

Jók: Faragó M. (a mezőny legjobbja), Menich B., Simon P., Pintér Sz., Dudás G.

 
Kemenes György edző: – A keddre előrehozott mérkőzésen mindenben felülmúltuk ellenfelünket. A mai napon  nem volt csapatunknak gyenge pontja. Annak végtelenül örülök, hogy nem kezdtünk el könnyelműsködni és önzőzni a biztos vezetés tudatában, hogy minden játékosomnak helyén volt a szíve és az esze.  Ezért mindenkinek nagy gratuláció jár! 
 
-pézsé-
 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .