Öt fordulóval a labdarúgó NB II vége előtt újabb vereséget szenvedett a CVSE. Távolodik a bennmaradás, bár nem nőtt a pontkülönbség a 17. hely és a Cegléd között, mégis az utolsó pozícióba csúszott a csapat, mert a Monor és a Mosonmagyaróvár is pontot tudott szerezni. Vasárnap Tatabányán a Budaörs vendégeként lépett pályára a Ceglédi VSE, ahol a tömérdek kihagyott lehetőség után a hazaiak a 90. percben szerezték győztes góljukat. A Nemzeti Sport tudósítása:

BUDAÖRS–CEGLÉDI VSE 1–0 (0–0)

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 200 néző. Vezette: Takács Tamás (Szabó Péter, Bede Tamás)

BUDAÖRS: Borsos – Marques-Airosa, Fényes, Tányéros Á., Medgyes S. – Czvitkovics, Lengyel B. (Sajbán Miklós, 70.), Stieber A., Csiki – Végh G. (Pethő, 57.), Sajbán Máté (Fejős, 85.). Szakmai igazgató: Bognár György

CEGLÉD: Mursits – Fejes J., Preklet, Farkas A., Wild – Kárász (Csirmaz, 81.), Sigér Á., Oldal, Ágoston (Varjas, 65.), Rétyi R. – Olasz. Vezetőedző: Schőn László

Gólszerző: Pethő (1–0) a 89. percben

MESTERMÉRLEG

Bognár György: – Nem játszottunk elég gördülékenyen, de a győzelmünk véleményem szerint megérdemelt. Vannak ilyen mérkőzések, de az eredménnyel elégedettek vagyunk.

Schőn László: – Nem érdemeltünk vereséget. A második félidőben annyi ziccert hagytunk ki, amellyel három meccset is meg lehetne nyerni. Amíg ezen nem változtatunk, ne számítsunk más eredményre.

-pézsé-

-fotó CVSE Labdarúgás-HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here