A labdarúgó NB II 17. fordulójában vasárnap Felcsúton lépett pályára a Ceglédi VSE. A házigazda Puskás Akadémia a 4.percben szerzett góllal nyerte meg a találkozót. A Nemzeti Sport tudósítása:

PUSKÁS AKADÉMIA FC–CEGLÉDI VSE 1–0 (1–0)
Felcsút, Pancho Aréna, 550 néző. Vezette: Berger József (Szvetnyik Bence, Sebestyén László)

PUSKÁS AKADÉMIA: Hegedüs L. – Spandler, Tar, Vanczák, Heffler T. – Fényes – Márkvárt (Pekár, 63.), Sándor Gy., Óvári – Tischler (Gajdos, 75.), Lencse. Vezetőedző: Vincze István

CEGLÉD: Horváth G. – Farkas A., Albert I., Farkas V., Valkovszki – Tóth L. (Babolek, 86.), Albert Á., Szkunc, Pozsár (Peres, 77.) – Szabó V., Horváth B. Vezetőedző: Krecska János

Gólszerző: Lencse (1–0) a 4. percben

MESTERMÉRLEG:

Vincze István: – Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük, viszont sajnálatos, hogy a sok helyzetünkből csak egyet sikerült értékesítenünk. A Cegléd nagyon szervezetten, lelkesen futballozott, és nem egyszer sikerült kellemetlen perceket okoznia.

Krecska János: – Azzal a nem titkolt szándékkal érkeztünk Felcsútra, hogy kellemetlen perceket szerezzünk a hazai csapatnak, s ez sikerült is. Más-más célból, de mindkét csapatnak égetően fontos volt a három pont megszerzése, s bár egy tizenegyest sem kaptunk meg, elégedett lehetek a látottakkal.

-pézsé-

-fotó Kőházi Ádám-

puskas-cvse-foto-kohazi

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here