Véget értek az őszi bajnoki küzdelmek a Restart Ceglédi VSE utánpótlás csapatai számára.
Az MLSZ II. osztályú utánpótlás bajnokság Közép „B” csoportjában az U-19 korosztály a 11. helyen, az U-17 korosztály a 4. helyen zárta az
őszt. A Közép-Keleti csoportban az U-15 korosztály a 8. helyen, az U-13 korosztály a 7. helyen zárta az őszt.

Eredmények :

U-13: Salgótarjáni SI – Restart Ceglédi VSE  3-0

Zágon László edző: Egy mély talajú pályán, tartalékosan felállva jól helytálltunk a listavezető otthonában. A pályára lépő játékosaim közül sajnos senki nem tudott semmi extrát hozzá tenni a mérkőzéshez, így a Salgótarján győzelme egy percig sem volt kétsége

U-15: Salgótarjáni SI – Restart Ceglédi VSE  2-1

Gólszerző: Csoma  Jók: Gergelyfi, G.Biró, Hegedűs, Széman

Farkas János edző: A bajnokság utolsó fordulójában a listavezetőhöz utaztunk, elég rossz előjelekkel. Viszont a mérkőzés nem ezt tükrözte, bátran mertünk játszani, és mi hagytuk ki a mérkőzés legnagyobb helyzetét. Ezután ahogy lenni szokott, kontrából gólt kaptunk. Sajnos ezt még megduplázta a hazai csapat a második félidő elején. Úgy nézett ki , hogy elúszott a meccs. Nem adta fel a csapat és továbbra is nagy erővel rohamoztuk a hazai kaput, de csak a szépítést tudtuk megszerezni.

U-17: Restart Ceglédi VSE – Szigetszentmiklós ERIMA  3-2

Gólszerzők: Határ M., Hazafi Á., Szekeres B.Jók: Határ, Pálfalvi , Hazafi, Szekeres,Tandari  

Kecskeméti József edző: Az ilyen mérkőzések miatt kezdek őszülni. Borzasztó nagy igazságtalanság lett volna az élettől, ha a mai nap elmarad a siker. Rengeteget tettek a fiúk a három pontért. Helyzeteket dolgoztak ki, formás támadásokat vezettek, veszélyeztettek pontrúgásból, elmaradt egy jogos büntető, egy másikat kihagytunk és legalább nyolc ziccer maradt kihasználatlanul! Ellenben a mi kapunk előtt kétszer járt az ellenfél és két gólt szerzett. Így a második félidő elején szinte reménytelen helyzetbe kerültünk. De játékosaim elképesztő elánnal mentek előre, szinte felőrölték a vendégeket és hihetetlen, mesébe illő módon megfordították és megnyerték ezt a számunkra rendkívül fontos bajnokit. Nagyon boldog vagyok és nagyon büszke  a CSAPATOMRA. Nem tudok mást mondani, GRATULÁLOK!!!     

U-19: Restart Ceglédi VSE – Szigetszentmiklós ERIMA  0-1

Jók: Szabó M., Harsányi T.

Márton Pál edző: Egész mérkőzésen mezőnyfölényben játszottunk, de ez a fölény csak a két tizenhatos közé koncentrálódott. A kapu előtt mindig elbizonytalanodtunk. A sok kihagyott helyzet és egy kapus hiba miatt az ellenfél rúgott egy gólt és ezzel megszerezte a három pontot. Sajnos vereséggel zártuk az őszi szezont, van mit javítani tavasszal.

-Szabó Attila-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here