Nagyon fontos győzelmet szerzett vasárnap a Ceglédi VSE. A labdarúgó NB II. 34. fordulójában a Budafokot fogadta a Cegléd, akik a 90. percben emberhátrányban szerezték meg győztes találatukat a csereként beállt Szilágyi révén. A Balmazújváros nem tudott nyerni, így a CVSE két helyet is előrelépve, két pontnyira áll jelenleg a bennmaradást jelentő 17. helytől. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–BUDAFOKI MTE 2–1 (0–0)

Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep, 400 néző. Vezette: Bogár Gergő (Kepe Arnold, Szvetnyik Bence)

CEGLÉD: Mursits – Wild, Preklet, Farkas A., Fejes J. – Sigér Á., G. Bíró – Kárász, Oldal (Szilágyi P., 79.), Földi B. (Rétyi T., 91.) – Olasz (Lukács R., 93.). Vezetőedző: Schön László

BUDAFOK: Kovács Z. – Patkós, Khiesz, Króner, Kirják – Vass M. (Micsinai, 54.), Oláh B. – Kovács D., Kulcsár K., Kercsó (Ihrig-Farkas, 74.) – Pölöskey P. (Vankó, 62.). Vezetőedző:Csizmadia Csaba

Gólszerző: Földi B. (1–0) az 58., Ihrig-Farkas (1–1) a 82., Szilágyi P. (2–1) a 90. percben

Kiállítva: Wild (második sárga lap után) a 76. percben

MESTERMÉRLEG

Schön László: – Talpon maradtunk, küzdöttünk, és kiharcoltuk a győzelmet. Emberfelettit teljesítettek a játékosok, dicséret illet mindenkit.

Csizmadia Csaba: – A helyzeteket értékesíteni kell, és akkor megnyerjük a mérkőzést, nem elég négyszer eltalálni a kapufát. Szégyellem magam a vereség miatt.

-pézsé-

-fotó CVSE Labdarúgás-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here