Fontos napokon van túl Juhász András a Ceglédi VSE fiatal labdarúgója, aki a felkészülési időszak közben pár napra elhagyta a csapatot, hogy Spanyolországban vegyen részt egy tornán az U17-es magyar válogatottal.

Németh Antal csapata jelenleg az elitkörre készül. Az U17-es válogatott márciusban hazai rendezésű Eb-selejtező minitornán próbálja meg kiharcolni a tavaszi Európa-bajnoki részvételt. Nem lesz könnyű dolguk, az ellenfelek Franciaország, Svédország és Norvégia lesznek. Az elitkör előtt három felkészülési mérkőzés várt a válogatottra Spanyolországban egy nemzetközi tornán.

Ebben a fontos időszakban kapott meghívott a 16 évesen a felnőtt csapatunkban bemutatkó Juhász András. Aki a második mérkőzésen be is mutatkozhatott a skótok ellen. Andris a 39. percben állt be, Németh Antal belső védőként számított a játékára. A találkozó végül 1:1-es döntetlennel ért véget.

Ez nem csak Juhász számára fontos esemény, hanem a ceglédi labdarúgás számára is. Ugyan az elmúlt években is utaztak Ceglédről korosztályos válogatottba játékosok, de Kenderes Zoltán óta András az első ceglédi születésű labdarúgó, aki a ceglédi felnőtt csapatból került a korosztályos válogatottba.

További sok sikert kívánunk Andrisnak és bízunk benne, hogy márciusban is felöltheti magára a meggypiros mezt.

-CVSE labdarúgás-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here