XV. Elekes József Emléktorna U12

Parádés foci és tornagyőzelem a zárónapon!

A Ceglédi VSE U12-es focistái már az elődöntőben felrobbantották a csarnokot. Rendkívüli játékot produkálva veretlenül, kapott gól nélkül meneteltek az első helyig, óriási élményt szerezve minden hazai érzelmű szülőnek,vezetőnek,edzőnek, nezőnek,sőt még ellenfeleink edzői is sorban gratuláltak, gyermekeink minden igényt kielégítő produkciójához.

Ceglédi VSE:
Répás Levente,Révész Máté,Szarka Bulcsú,Tóth Olivér,Márok Benedek,Eszes Martin,Lisóczki Hunor,Jankovics Ákos,Gigor László,Kósik Tamás,Kádár Zalán

CVSE-Monor SE 4-0
G.Tóth 2,Márok ,Szarka.

CVSE-Üllő DSE 4-0
G. Tóth 2, Lisóczki,Eszes.

Elődöntő:
CVSE – Soroksár SC 8-0
G.Lisóczki 3,Tóth 2,Márok 2,Eszes.

Döntő:
CVSE- Monor SE 2-0
G.Lisóczki 2.

Gólkirály:
Tóth Olivér

Legjobb ceglédi játékos:
Lisóczki Hunor

-Úgy gondolom,óriási élményt szereztek a fiúk mindenkinek ,magabiztos szemre is látványos játékkal, kapott gól nélkül játszottuk végig a tornát , lehetett érezni, hogy attól függetlenül, hogy hazai pálya és valahol elvárás is volt feléjük a végső győzelem ,nem ijedtek meg és könyörtelenül kihasználták a lehetőségeiket. gratulálok a fiúknak,és mindenkinek aki végig szurkolta ezt a nagyszerű délutánt.

-Kecskeméti József edző-

-fotó Keresztúri András labdarúgó Utánpótlás Központ-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .