A bajnokság végéhez közeledve, a feljutás kiharcolása után joggal bíztak a szurkolók abban, hogy a sereghajtók közé tartozó Tállya csapata ellen egy közönségszórakoztató játékot mutat be a csapat. Sajnos nem így történt és kis túlzással azt mondhatjuk, pontot mentettünk hazai pályán. Talán, ha az első félidőben belőjük a kihagyhatatlan kategóriába tartozó helyzeteinket, akkor más lett volna az összkép, de a sportban még senki nem nyert mérkőzést feltételes módban. Szünet után megrázta magát a csapat és egy szerencsés góllal vezetést szereztünk, de még el sem múlt gólörömünk, az ellenfél egy percen belül egyenlített, sőt hidegzuhanyként rövid időn belül a vezetést is megszerezte a Tállya. Ezután mindent egy lapra feltéve támadtunk és sikerült egyenlíteni is, de a győztes gólt nem tudtuk megszerezni, maradt a kínos döntetlen.

Ceglédi VSE – Tállya KSE 2-2 (0-0)

Gólszerzők: Sánta (47’ 1-0), Horváth (48’ 1-1, 71’ 1-2), Makrai (78’ 2-2)

Cegléd: Verebélyi – Wild, Makrai, Farkas V., Farkas A., Juhász (Popovics), Sánta, Csordás Sz. (Füle), Markó, Csordás S. (Szkunc), Pozsár

Varga Attila vezetőedző: Ez a mai teljesítmény méltatlan volt a részünkről. Az eredmény vereséggel egyenlő.

-Szabó Attila-

-fotó Takács Tamás-

CVSE-Tallya

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .