U-19:

REAC Sportiskola – Restart Ceglédi VSE  1-2

Gólszerzők: Baranyi P., Viniczai V.  

Márton Pál edző: Ezen a mérkőzésen is jól alkalmazkodott a pályához, az ellenfélhez és az egyes játék szituációkhoz a csapat. Kezdenek éretten játszani a fiúk, egyre több játékosnál látszik a „felnőtt felfogás”. Úgy érzem nem véletlen a második idegenbeli győzelmünk.

U-17:

REAC Sportiskola – Restart Ceglédi VSE  1-0

Kecskeméti József edző:  Sajnos amíg az edzés körülményeinkben keressük a magyarázatot a kimaradt ziccerekre és a vereségre, addig nekünk nem marad más csak  a szimpatikus vesztes szerepe.

 U-15:

Restart Ceglédi VSE – ESMTK Labdarúgó Egylet  2-0

Gólszerzők: Czeróczki Á., Széman D.  

Farkas János edző: Végre! Három hét után újra bajnoki meccset tudtunk játszani, jó pályán, jó ellenféllel szemben. Az első félidőben már eldönthettük volna a mérkőzést, de sajnos nem koncentráltunk a végjátéknál. A második félidőben két parádés góllal bebiztosítottuk a győzelmet. Maximális dicséret a csapat minden tagjának. Érződött rajtuk, hogy ki voltak éhezve a játékra és ezt be is bizonyították az egész mérkőzés folyamán. Igazi csapatként küzdöttek a sikerért.

U-13:

Restart Ceglédi VSE – ESMTK Labdarúgó Egylet  7-1

Gólszerzők: Simon, Hartyáni (3), Kovács (2), Parázs  

Zágon László edző: Nagyszerű első félidőt produkált a csapat és szép gólokat szereztünk. A második játékrészben a csapatjáték helyébe több esetben is egyéni próbálkozások léptek, de így is rúgtunk még négy gólt.

-Szabó Attila-

foci

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here