U-19: Restart Ceglédi VSE – BVSC – Zugló  3-3

Gólszerzők: Baranyi P., Viniczai V., Szabó M.                                   

Márton Pál edző: A mai mérkőzésen szinte felbillent a pálya, de ez meddőnek bizonyult. Abszurd módon a 90. percben szerzett gólunknak köszönhetően mi örülhettünk az egy pontnak.

U-17: Restart Ceglédi VSE – BVSC – Zugló  3-1

Gólszerző: Szekeres B. (3)                                  

Kecskeméti József edző:  Úgy érzem a két csapat tudásbeli különbsége nem mutatkozott meg a meccs folyamán. Szenvedtünk, mentünk előre, de szinte csak Szekeres Bence jelentett veszélyt az ellenfél kapujára, aki parádés gólokat szerzett. A többiek vagy többet húztak a labdán vagy pontatlanok voltak. Remélem, mielőbb kilábalunk ebből a gödörből, ami magunkhoz képest gödör csak!

U-15: Gödöllő – Restart Ceglédi VSE  1-2

Gólszerzők: Atkári Sz., Czeróczki Á.                                                                                    

Farkas János edző: Újabb bravúros győzelmet arattunk idegenben. Fizikálisan erős csapat ellen játszottunk, akik a táblázaton is előttünk vannak. Irreális körülmények között, erős szélben kezdtük a mérkőzést, ami  végéig kitartott. Az első félidőben a jó helyzet kihasználásunknak köszönhetően el is döntöttük a mérkőzést. A második játékrészben már csak meg kellett tartottunk az előnyt.       

U-13: Gödöllő – Restart Ceglédi VSE  1-0

Zágon László edző: Az egész mérkőzésen egyenrangú ellenfele voltunk a Gödöllőnek. A játékvezető egy szabályos gólunkat nem adott meg. A játék képe alapján megérdemeltük volna az egyik pontot. 

Hét közben pótolt elmaradt mérkőzések :

U-19: Restart Ceglédi VSE – Gázművek  4-2

Gólszerzők : Viniczai V.( 2), Bata Cs.(2)                               

Márton Pál edző: Az első fél óra után egy szót sem szólhattunk volna, ha 2-3 góllal vezetett a vendég gárda. Szerencsére a jó formában lévő Schmidt Dani kivédte a szemüket, ezzel életben tartotta a hazai győzelmi reményeket.  A remény később egy büntető és kiállítás kombináció után realizálódott.

U-17: Restart Ceglédi VSE – Gázművek  3-0 

Gólszerzők: Szekeres B.(2), Hazafi Á.                                 

„Hazai pályán” – Dabason – kitűnő időben, magas szintű játékvezetés mellett játszottunk, az egyre inkább megszokott műfüvön. Mentek a srácok becsülettel, próbálták megvalósítani, amit kértem meccs előtt. Az más kérdés, hogy csak keveset sikerült belőle realizálni. A második félidőben a cseréknek és a jobb erőnlétünknek köszönhetően sikerült eldöntenünk a három pont sorsát. Izzadság szagú, de értékes győzelmet arattunk. 

-Szabó Attila-

Gól

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here