U-19

Ceglédi VSE – FC Hatvan 4-0

Gólszerzők: Cseh Sándor (2), Simon Gergő, Kiss Renátó  Jók: G.Bíró, Kisgyörgy, Cseh

Kecskeméti József edző: Nagyon remélem, hogy a tavaszi szezon legjobb teljesítményét nyújtó játékos (Juhász Dávid) nem sérült meg súlyosan és pályára tud lépni a  következő sorsdöntő idegenbeli rangadón. A mai mérkőzésen  a hazai csapat színeiben, tisztelet a kivételnek, sétálgató úri fiúcskák léptek pályára. Erre nem lehet mentség a nagy meleg, nem lehet mentség a mérkőzés előtt belázasodó Szekeres hiánya, nem lehet mentség hogy sérülések miatt  hetek óta hiányoznak a keretünkből  a vérbeli támadók. Elkeserítő volt látnom, hogy így is tudunk játszani ez nem az ezüstéremre hajtó CSAPAT volt, ez a csapat a tizedik helyre futhatna be. Hiszem, hogy összekapják magukat a ceglédi labdarúgók és sport történelmet írva, a második helyen zárják az NB- 2-es bajnokságot!

U-17

Ceglédi VSE – FC Hatvan 3-0

Játék nélkül szereztünk három pontot, mivel az ellenfél nem tudott kiállni ellenünk.

U-15

Soroksár – Ceglédi VSE 2-1

Gólszerző: Gergelyfi Norbert Jók: Tar, Bognár, Simon, Kotlár, Szarvas

Pintér István edző: A nagy hőségben álmosan kezdtünk, két védelmi hibából gyorsan 2 gólos előnyt szerzett az ellenfél. Nem játszottunk jól, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Az a csapat, amelyik a mérkőzés utolsó perceiben is akar, próbál támadni az egyenlítésért dicséretet érdemel!

U-14

Soroksár – Ceglédi VSE 1-1

Gólszerző: Horváth Dániel Jó: Orlov Szabolcs

Ványi Zsolt edző: Ma messze voltunk attól a játéktól, mint amit az elmúlt hetekben produkáltunk. Ennek ellenére jár a dicséret a csapatnak, mert hatalmas fizikai, méretbeli különbséget kellett kompenzálniuk. A második félidőben helyenként már a játék is megfelelő volt.

-Szabó Attila-

-fotó Takács Tamás korábbi felvétel-

CVSE up

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .