U-19

ESMTK – Ceglédi VSE 5-0

Jók: G.Bíró, Czeróczki

Kecskeméti József edző: Nyilatkozhatok én bármit, magyarázkodásnak tűnik. Aki ott volt látta, bár van olyan, aki csak nézte, de nem látta. Viszont közhelyeket pufogtatnék, végy egy jó kapust, a kimaradt helyzeteket góllal bünteti az ellenfél, aki hét közben firkál, az hétvégén sem tud rajzolni. Rangadót, komoly téttel bíró rangadót is tudni kell játszani és az azzal járó feszültséget, nyomást fel kell tudni dolgozni, el kell tudni viselni. Mi nem tudjuk, se elől, se hátul, se egyénenként, se csapatként. A harmadik idegenbeli látogatásunkat  zárjuk ilyen arányú zakóval, annyi gól kaptunk ezen a három derbin, mint az összes többi mérkőzésen együttvéve. A hazai gárda a 30. percben járt először a kapunk előtt, rögtön a hálónkba juttatta a labdát, helyesebben mi hoztuk nekik össze. Addig a percig a ceglédi csapat négyszer állt  a hazai kapussal szemben, mindhiába. Egyet aludva a történtekre, átgondolva az előttünk álló hét dolgait, tudván, hogy milyen kevesen vagyunk, keményen, összeszorított fogakkal fogunk edzeni, hogy örömet szerezzünk az értünk szorítóknak! Kérek minden ceglédi érzelmű, labdarúgást szerető drukkert, hogy látogasson ki szombaton délelőtt 10 órakor a Malomtó-szélre és hajszolja győzelembe a CEGLÉDI fiatalokat, hogy a felnőtt gárda ezüstérme után az U-19 is ezüstös évet zárhasson!

 

U-17

ESMTK – Ceglédi VSE 0-0

Jók: Szabó, Krajcz, Augusztin

Farkas János edző: A szezon első döntetlenét játszottuk. Jól és kulturáltan fociztunk, de a mai napon is ziccereket rontottunk. Idegenben jó az egy pont, sokkal közelebb álltunk a győzelemhez, de az i-re a pont nem került fel. Szeretnénk győzelemmel zárni a szezont.

 

U-15

Ceglédi VSE – Bp. Honvéd 2-5

Gólszerzők: Simon Péter, Katona Kristóf  Jók: Horváth, Simon, Kotlár

Pintér István edző: Nehéz erről a meccsről nyilatkozni. Dicséret illeti a fiúkat, mert nagyot küzdve megszorítottuk a nevesebb és jobb játékerőt képviselő ellenfelünket, a második félidő 10. percében 2:3 volt az állás. Küzdöttünk az egyenlítésért, de sajnos két kapus hiba eldöntötte a mérkőzést.

 

U-14

Ceglédi VSE – Bp. Honvéd 1-8

Gólszerző: Juhász András Jó: Szebeni Dávid

Ványi Zsolt edző: Nem tudtunk a legerősebb csapatunkkal felállni, így nem sikerült megszorítani a jobb játékerővel rendelkező fővárosi csapatot.

-Szabó Attila-

 

U-13 

A Bozsik Program tavaszi ötödik, egyben utolsó fordulójának Cegléd adott otthont. Csapatunk a tavaszi sorozat legjobb teljesítményét nyújtva minden ellenfelét legyőzte. A lejátszott tíz forduló után 26 győzelem, 10 döntetlen és 8 vereség, 70 rúgott és 20 kapott góllal zárta a szezont az U-13 korosztályú csapatunk.

Eredmények:

Ceglédi VSE – Dabas 1-0

Ceglédi VSE – Liver FC Budaörs 1-0

Ceglédi VSE – Budakeszi 3-0

Ceglédi VSE – Szigetszentmiklós 1-0

Ceglédi VSE – Dunaharaszti 5-0 

A csapat tagjai és gólszerzői: Gulyás Kornél, Abdel Maged Iván, Mocsári Keve,  Ványi Zsombor (2), Csepregi Tamás, Pásztor Máté (1), Ecseri Ákos, Pintér Balázs, Máté Szabolcs (1), Kelemen Dominik (1), Juhász András (a csapat legjobb játékosa), Horváth Dániel (3), Ságodi Levente (1), Kartali Kristóf (1), Ungureán Zsombor, edző: Ványi Zsolt

 

U11

A Bozsik Program tavaszi ötödik, egyben utolsó fordulójának Cegléd adott otthont, ahol csapatunk jó teljesítményt produkálva négy győzelem mellett mindössze egy vereséget szenvedett el. A lejátszott tíz forduló után 30 győzelem, 7 döntetlen, 12 vereség, 103 rúgott és 65 kapott góllal zárta a szezont az U-11 korosztályú csapatunk.

Eredmények:

Ceglédi VSE – FC Dabas 2-1

Ceglédi VSE – Szigetszentmiklós 1-0

Ceglédi VSE – Dunaharaszti 2-1

Ceglédi VSE – Budakeszi 1-3

Ceglédi VSE – Liver FC Budaörs 2-1     

Csapat tagjai és gólszerzői: Gavaldik Balázs, Klemenc Adrienn, Takács Péter (3), Rimóczi János, Fömötör Balázs (1), Gál Dominik (1), Szaniszló Gergő, Kovács Kolos (1) (a csapat legjobb játékosa), Plangár Gábor, Dávid Patrik, Gál Zsombor, Banai Álmos, Valkai Zsolt, edző: Klemenc Attila

U7

Attila Kupa Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Torna Tápiószentmárton

A Ceglédi VSE U-7 (2009) korosztályú csapata nyarat idéző, 30 fokos hőségben komoly ellenfelekkel szemben hat mérkőzést játszott le, amelyből ötször győzött és csak egy vereséget szenvedett el. Sajnos a vereség a döntőben csúszott be, így a második helyet szereztük meg. A csapat hatalmas küzdeni tudásról tett bizonyságot, mivel a döntőre már csak egy csere játékosunk maradt.

Eredmények :

Ceglédi VSE – Szigethalom SE „A” 3-2

Ceglédi VSE – Testvériség SE          4-3

Ceglédi VSE – Airnergy FC „fehér” 3-2

Ceglédi VSE – Budafok LC „B”         5-1

Elődöntő  Ceglédi VSE – Szigethalom SE „B” 3-3 (büntetőkkel 3-2)

Döntő       Ceglédi VSE – Dabas-Gyón FC  3-4   

Csapat tagjai és gólszerzői: Banai Roland (1), Bodzsár Dániel (3), Chorendzsák Róbert (3),  Palásti Milán (7), Szepes Roland (7), edző:Ecseri Károly

-Szabó Attila-

Attila Kupa

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .