U19

Ceglédi VSE – Salgótarjáni BTC 2:0 (2:0)

Cegléd: Kis Cs. – Menich B., Kotlár Zs., Puskás V., Kovács R., Katona Kr. – Orlov L., Faragó M., Katona G. – Dudás D., Horváth Z. Cserék: Dudás D. helyett Szarvas G., Orlov L. helyett Gulyás T.

Gól: Faragó M. 2, Horváth Z. 2, Katona G.

​Jók: Faragó M., Horváth Z., Puskás V., Katona Kr., Katona G., Orlov L., Menich B.

Kemenes György edző: – Rosszul kezdtünk, nem tudtunk alkalmazkodni a szembeszélhez. Ellenfelünket saját hibáinkból két gólos előnyhöz segítettük. Sikerült szépíteni a félidő végére, ami Horváth Z. erőszakosságának köszönhető. A második félidőben végig fölényben játszottunk és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A hét közepén elveszítettük Mécs Gergőt, aki edzésen sérült meg, de ott ült a lelátón és szorított a csapatnak, őt Kotlár Zs. helyettesítette az U17-es csapatból, majd a mérkőzés 6. percében a csapatkapitányunkat Dudás Dávidot szintén sérülés miatt. Ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk nekik! 

 

U17
 

Ceglédi VSE – Salgótarjáni BTC 2:0 (2:0)

Cegléd: Klemenc – Dudás, Szebeni, Prumek, Bodzsár, Kovács, Juhász, Vincze, Kartali, Kuthy, Pintér, Cserék: Lakos, Szabó, Nagy, Kotlár, Palotai,  Ecseri, Bilecz

Gól: Prumek, Vincze

​Jók: Dudás, Szebeni, Prumek

Ványi Zsolt edző: – Jó ellenfelet sikerült legyőznünk, úgy, hogy alig tudtak ellenünk helyzetet kialakítani. Az első félidőben a nagy széltől támogatva több lehetőségünk volt, míg a második játékrészben fegyelmezetten nagy odafigyeléssel játszottunk. Ha ekkor az utolsó passzokra jobban figyelünk, akkor még nyugodtabb végjáték lehetett volna az ekkor már idegből játszó Salgótarján ellen. 

 

U15

Ceglédi VSE – Eger 3:1

Cegléd: Gavaldik, Baranyi, Csepregi, Ungureán, Szabó, Pintér, Fajkó, Ványi, Pásztor, Borics, Medve, Cserék: Rimóczi, Fülöp, Oláh, Szaniszló, Strázsi, Mocsári

Ceglédi gól: Fajkó, Medve, Szabó

Jók: Baranyi, Ungureán, Szabó, Fajkó, Medve

Farkas János edző: – Az eredménnyel elégedett vagyok, de a mutatott játékkal csak helyenként. A jövőben ezen kell dolgoznunk, hogy gyorsabbá és pontosabbá tegyük a játékunkat! 

 

U14

Ceglédi VSE – Eger 0:11

Cegléd: Rimóczi, Paulovics, Tóth, Kriss, Plangár, Kovács, Barna, Gál, Valkai, Szabó, Takács, Cserék: Gavaldik, Csendes, Fömötör, Szegedi, Zsemlye

Jók: Rimóczi, Kovács

Farkas János edző: – Az eredmény hűen tükrözi a két csapat közti különbséget. Fel a fejjel, hétvégén javítunk!

További eredmények:

Gyula U12 – Ceglédi VSE U12 (0:6)
Gyula U13 – Ceglédi VSE U13 (2:1)
Ceglédi VSE U19 Lány – Szolnoki MÁV U19 Lány (0:1)

-CVSE labdarúgás-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .