Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE labdarúgó szakosztályának öt utánpótlás csapata nyolc mérkőzésen lépett pályára, melyből hatszor győztesen hagyták el a játékteret. Kőházi Ádám tudósítása:

U19

Cegléd-BKV Előre 1:0
Cegléd: Szabó G. – Menich Z. – Jakab R. – Krajcz M. – Czeróczki Á. – G.Bíró G. – Angyal L. – Petrik S. – Majoros Sz. -Apró J. – Szlezák B. Csere: Apró J. helyett Cseh S.

Gól: Szlezák B.

Jók: Jakab R. , Krajcz M. , Czeróczki Á. , G.Bíró G. , Szlezák B.

​Kecskeméti József edző: – Az évad leggyengébb játékával szereztünk izzadság szagú, de annál értékesebb három pontot. Mondom ezt annak ellenére, hogy a kapusunknak nem kellett kézzel játékba avatkoznia, illetve a gólon kívül lőttünk három kapufát és kialakítottunk öt száz százalékos ziccert is. Nem ment a kapu előtt, a helyzetekig eljutottunk, de kihasználni nem tudtuk azokat. Remélem ezzel a mérkőzéssel letudtuk az idei gyenge játékunkat.
 
 
​U17
 
Cegléd-BKV Előre 2:2
 
Cegléd: Bence, Sáfrány, Puskás, Faragó, Kovács, Simon, Boros, Augusztin, Kecskés, Katona, Dudás, Csere: Nagy, Szeleczki, Oláh, Angyal, Szarvas

Ceglédi gól: Kecskés 2

Farkas János edző: – Nehéz mérkőzésre számítottam, de az első félidei parádés játékunk után nem gondoltam volna, hogy itt pontot veszítünk. Kis túlzással az ellenfél helyzet nélkül rúgott két gólt a figyelmetlenségünk miatt. A második félidő gyengére sikerült, nem tudtuk a fölényünket gólokra váltani és ez így bosszantó, hogy nem nyertük meg a meccset. Viszont ami dicséretes az az öt meccses veretlenségi sorozatunk.

U15
 
Ikarus SE – Ceglédi VSE 5:1 (4:1)
 
Cegléd: Abdel – Fehér, Kotlár, Nagy (Zajacz), Csoh (Papp) – Pintér, Dudás, Kuthy – Kis (Kelemen), Gulyás, Kovács (Szabó)

Ceglédi gól: Kotlár

Virágh Ferenc edző: – Nem tudom szakmailag értékelni a mérkőzést, mivel teljesen dekoncentrált, szétesett, össze-vissza csapat benyomását keltettük. Bármit tettünk, rosszul sült el az Ikarus otthonában, ám ez is a futball része. Sok munkával és jó játékkal  a hétvégén feledtethetjük ezt a teljesítményt.

 
 
U14
 
Ikarus SE – Ceglédi VSE 0:4 (0:3)
 
Cegléd: Abdel  Magid- Ungureán, Prumek, Ecseri, Bodzsár, Szebeni, Juhász, Horváth, Lakos, Vincze, Kartali, Cserék:  Kelemen, Kanyó, Pásztor, Mocsári, Máté

Ceglédi gól: Bodzsár 2, Horváth, Juhász

Jók: Ecseri, Ungureán, Bodzsár, Juhász, Kartali, Horváth

Ványi Zsolt edző: – Az első félidőben az idény eddigi legjobb játékát produkáltuk. A második játékrészben már több pontatlanság és figyelmetlenség is becsúszott. Összességében egy nagyon jó mérkőzésen vagyunk túl, ahol sok mindent visszakaptam a gyakoroltakból és a megbeszéltekből. 

U13

A csapat a Bozsik Program ceglédi alközponti csoport tornáján vett rész a hétvégén. 

Eredmények:

Cegléd – Nagykőrős 3:0

Cegléd – Abony 1:0

Cegléd – Törtel 4:1

Cegléd – Abony 2:0
 

A ceglédi csapat tagjai és gólszerzői:

Gavaldik, Hrabovszki 1, Szaniszló, Szabó 1, Fülöp, Kotlár, Oláh 2, Czinder, Fajkó 1 (a csapat legjobbja), Pintér 1, Kovács 1, Valkai 1, Medve 2, Borics, Tóth, Varga, edző Pintér István

 
-pézsé-
-fotó CVSE Labarúgás korábbi felvétel-
 
 
 
 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .