Véglegessé vált a Restart CVSE labdarúgó csapat játékos kerete. Az érkezőkről és a várható szezonról Ványi Zsolt Vezető Edző adott tájékoztatást.

– Négy új játékos érkezett a csapatba. Balogh Tamás  kapus posztra, ő Békéscsabának volt a második számú kapusa, Makrai László Veszprémből a védelmünket erősíteni, Bata Csongor támadó játékos a Paks II-ből, aki a fiatal kora ellenére már kétszer is volt második az NB III góllövő listáján és  Kiss Tamás támadó játékos aki a Vasasban és a  Reacban játszott az  NB I-ben.

Mikor tudnak játszani a sérültjeink ?

– Várjuk a felépülését Balogh Marcinak és  Rebryk Denisnek. Baloghnak nagyobb az esélye, hogy gyorsabban tud csatlakozni a keretünkhöz, mert Rebryk keresztszalag szakadása után nehéz vissza lendülni a játékba, hogy egyből hasznára lehessen a csapatnak. 

Mennyire stabil az anyagi háttér a Restart kiesése után ? 

– Az ilyen jellegű kérdésekben a vezetőség tud tájékoztatást adni, de tudomásom szerint anyagilag nyugodt tavasz elé tudunk nézni.

Mire számíthatunk, mennyire erős a csapatunk a mezőnyben ?

– Ha a többi csapat igazolásait nézzük, akkor a nevek alapján mi a 18.-ok vagyunk a 16 csapatból. Remélem ezzel egy kicsit megpiszkálom a saját játékosaimat is ! Nem feltétlen a nagy nevek jelentik a bent maradást. Egy-két felkészülési mérkőzésen a mutatott játékunk biztató volt, úgy gondolom, hogy előre tudunk lépni az őszi teljesítményünkhöz képest. 

Gondolom számolgattok. Mennyi mérkőzést kell hozni ahhoz, hogy bent maradjon a csapat ?

– Nem számolgatunk ! Minél több pontot meg kell szerezni. Ez egy elcsépelt mondás, de mindig a soron következő mérkőzésre fogunk koncentrálni. Nem is lehet előre számolgatni, mert annyira kiélezett a mezőny. Néhány csapat tényleg „sztár játékosokat” igazolt, így más eredmények is lesznek, mint amit előzetesen gondolnánk. 

Többször említetted a riválisaink nagy igazolásait. Kik érkeztek hozzájuk ?

– Nyíregyházára igazolt Bajzát és Bodnár a volt válogatott jobb hátvéd és több NB I-es játékos, Békéscsabára igazolt 5-6 külföldi játékos, de az egész keleti csoportba 15 légiós igazolt tavasszal.

 

A Restart CVSE az első tavaszi bajnoki mérkőzését hazai pályán játsza március 02-án szombaton 14,30 órakor a Békéscsaba ellen

-pézsé-

vanyi_zsolt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here