Lemondott Nagy Mihály a Ceglédi VSE labdarúgó csapatának vezetőedzője. Az NB II-ben maradásért küzdő csapatot december óta irányító tréner helyét Miskei Attila veszi át, aki eddig másodedzőként dolgozott Cegléden.  Sok ideje nincs a csapatnak a változásokon rágódni, ugyanis 16-án csütörtökön már újabb állomás következik a bennmaradásért vívott harcban. 15:00 órakor a ZTE lép pályára az albertirsai stadionban.

A cegledisport.hu a lemondással kapcsolatban mindkét oldalt megszólaltatta és közreadjuk a CVSE hivatalos közleményét is. 

Nagy Mihály: – Nyilván az ember nem így tervezte, tehát nem arra készül, hogy most feláll. Az tény, hogy az egyesület mindent biztosított, ami a bennmaradáshoz szükséges lehet, de az elmúlt két hónap alatt arra a következtetésre jutottam, hogy nem tudok ezzel a vezetéssel együtt dolgozni. A döntésem kiváltó oka az volt, hogy az elnök egy találkozóra hívta a csapatot, melyről engem nem értesítettek, de egy játékosom felhívott és elmondta.  Ekkor én úgy döntöttem, hogy befejezem a munkát. Később a vezetőség kommunikációs hibára hivatkozott, amiért a szakmai stáb nem tudott erről a megbeszélésről…

Horváth József CVSE elnök: – Hidegzuhanyként ért minket Misi lemondása, aminek a valós okát nem tudom. Megbeszélésre invitáltuk a szakmai stábot és néhány játékost. Tény, hogy egy kommunikációs hiba történt a részünkről, nem tőlünk, hanem egy játékostól tudta meg a megbeszélés tényét, de nem akartuk őt megkerülni. Annak ellenére, hogy csak ötven százalékos volt a mutatója a csapat kispadján, ráadásul a játékot kilátástalannak ítéltem, bíztam benne. Amennyiben kiharcoltuk volna a bennmaradást, szakmai igazgatóként hosszú távon is számoltunk volna vele. Sajnos ő cserbenhagyta a klubot, a madarak azt csiripelik, hogy egy vetélytárs miatt. Legyünk őszinték, a magyar edzők nem szoktak csak ilyen könnyen felállni, még akkor is kapaszkodnak a kispadba, amikor már rég nem kellene. 

A CVSE hivatalos közleménye: A Ceglédi VSE vezetősége megdöbbenve fogadta Nagy Mihály vezetőedző ma reggeli bejelentését, mi szerint lemond a vezetőedzői pozícióról és nem kívánja tovább irányítani csapatunkat. A vezetőség értetlenül áll az eset előtt, egyelőre nem tudjuk annak pontos okát, hogy Nagy Mihály miért hagyta cserben a csapatot. Kíváncsian várjuk, hol folytatja pályafutását, amihez további sok sikert kívánunk. A csapatot a továbbiakban Miskei Attila irányítja tovább, Virágh Ferenc segítségével, így a szakmai munka folytonosságát semmi nem akadályozza. A szakmai stáb tagjai és a vezetőség továbbra is 120%-os erővel dolgozik az NB II-es bajnokságban való bennmaradásért.

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-


 

Related Images:

1 hozzászólás

  1. VÉGRE! Nem kell ez miatt bánkódni, agyon taktikázott minden mérkőzést, túl anti. Támadójátékot és lendületet a csapatba, akkor lesznek gólok és győzelmek. Fel a fejjel és bátran előre, aki csak védekezik az nem nyer. Bátorság és nyilt sisak, akkor lesz eredmény. BOCS.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .