A labdarúgó NB II-ben a bennmaradásért harcoló Ceglédi VSE vasárnap Nyíregyházán lépett pályára. A Cegléd hatalmas bravúrt elérve 2-1-re nyerni tudott és az értékes három ponttal nagyot lépett a következő szezon NB II-es tagsága felé. Kőházi Ádám tudósítása:

Az őszi fordulóban Albertirsán hektikus mérkőzésen szenvedtünk vereséget a Sparitól, hiába vezettünk 2:0-ra már 10 perc után. A cél egyértelműen a visszavágás volt Véber György csapata ellen.
 
A mérkőzés nehezen kezdődött, az első percekben végig a mi térfelünkön zajlott a játék, de nem volt helyzete a hazai csapatnak. A 9. perctől aztán folyamatosan jöttünk ki a szorításból, de komoly helyzete nem volt egyik csapatnak sem.
 
Aztán a 16. percben jött ismét Szabó Viktor és megszereztük a vezetést Takács beadása után. Utána átvettük az irányítást, hagytuk jönni a Nyíregyházát, akik azonban nem tudtak komoly helyzeteket kialakítani, köszönhetően a védelemnek és Mursitsnak, aki amikor kellett, akkor szépen védett.
 
Nekünk viszont voltak ziccereink, akár a mérkőzést is eldönthettük volna az első félidőben, Albert egyszer a kapus mellett tolta el a labdát Peres elé kicsit hosszan, így az üres kapura már nem tudta rárúgni Peres a labdát, nem sokkal később Szabó tette vissza a második vonalban a labdát félmagasan Albert elé, aki egyből fejelt, de pont Hermány kezébe. Jó játékkal és 1:0-s vezetéssel vonulhattunk félidőben az öltözőbe.
 
A második félidő elején várható volt, hogy a hazaiak nekünk esnek, sajnos ebből gólt is szereztek a 47. percben. A gól után támadásban is maradtak, de hősiesen védekeztek a játékosaink, így újabb gólt nem tudtak szerezni.
 
A hazaiak támadásait rendre megpróbáltuk megkontrázni, ami többször jól is sikerült. Albert István, Nánási és Peres előtt is adódott lehetőség, de a győztes gólt Takács szerezte a 79. percben. Albert húzogatott jól a bal oldalon, ami után Tihanyihoz passzolt, aki beadta a labdát, Asztalos elengedte és a hosszún egyedül érkező Takács a kapuba fejelt.
 
Nagyon jó iramú és színvonalú mérkőzésen győztük le a Nyíregyházát, a mérkőzés után pedig a hazai szurkolók tapssal és „szép volt fiúk” rigmussal jutalmazták csapatunkat. Nem sokat tapasztalt élmény volt ez a hazai labdarúgásban.

Cegléd: Mursits – Nagy, Nánási, Albert I., Preklet – Lengyel, Takács, Albert Á. – Tóth, Szabó, Peres, Csere: Asztalos, Tihanyi, Karacs
Ceglédi gól: Szabó, Takács

Miskei Attila vezetőedző: – Az életünkért játszunk minden mérkőzésen, megpróbálunk alázattal, az ellenfelet tisztelve pályára lépni. Mindent megteszünk a bennmaradásért, más esélyünk nincs, csak ha küzdünk.

-pézsé-

-fotó CVSE Labdarúgás korábbi felvétel-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .