Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE négy labdarúgó utánpótlás csapata is pályára lépett. Három csapatunk is nyerni tudott, akik közül az U19 gólparádéval gyűrte le a Vecsést, de az U17 sem állt meg hét gólig a Malomtószéli műfüves pályán. Mindenképpen dicséretet érdemel az U14-es csapat is, akik Ványi Zsolt irányításával vezetik a bajnoki tabellát és komoly rangadót nyerve erősíteni is tudták pozíciójukat, ráadásul idegenben a közvetlen vetélytársuk otthonában diadalmaskodtak.  A Ceglédi VSE.Labdarúgás facebook portál tudósítása:

U19

Ceglédi VSE – Ferihegy Vecsés    13:1
 
Cegléd: Szabó G – Menich Z -Jakab R – Krajcz M – Hazafi G – G.Bíró G – Cseh S – Czeróczki Á – Majoros Sz – Apró J – Szlezák B
Csere: Menich Z helyett Angyal L., Hazafi G helyett Kiss R., Szlezák B helyett Angyal M .
Ceglédi gólok: Szlezák 4, Apró-Jakab-Majoros 2, G.Bíró, Czeróczki, Krajcz
Jók: Az egész hazai csapat
 
Kecskeméti József edző: – Az amúgy is csekély létszámú keretünk az utolsó héten is tovább fogyatkozott, egészen pontosan 13 játékos áll a rendelkezésemre… Széllel szemben is sikerült jól játszva, megnyugtató előnyt szereznünk a szerény képességű vecsésiek ellen. A második félidőről mindent elmond, hogy tíz gólt lőtt a ceglédi csapat.  Arra, hogy milyen hozzáállás jellemzi a gárdát egy rövid történet : Cseh Sándor egész mérkőzésen, sokat futva, gólpasszokat adva, rengeteget kapura lőve, üldözte a szerencséjét, hogy feliratkozhasson a gólszerzők közé. A mérkőzés 90. percében, két embert kicselezve már csak a kapussal szemben állva, nagyon közel került a jól megérdemelt találathoz, erre ő, fogta és legurította a labdát a középen üresen érkező társának aki öt méterről értékesítette a ziccert! Nemes, igazi csapatemberi cselekedet.
 
U17
 
Cegléd – Ferihegy Vecsés 7:0
 
Cegléd: Bence, Szabó, Puskás, Faragó, Kovács, Simon, Boros, Kecskés, Augusztin, Katona, Dudás
Csere: Tar, Sáfrány, Menich, Bognár
Ceglédi gólok: Dudás 2, Augusztin 2, Kecskés, Boros, Faragó
Jók: Az egész hazai csapat
Farkas János edző: – Az év első bajnoki mérkőzésünk jól sikerült.Szervezetten,jól fociztunk. Bízok a jó folytatásban.Gratulálok a csapatomnak! 
 

U15

Salgótarján – Ceglédi VSE 7:1
 
Cegléd: Abdul – Tóth, Kotlár, Nagy, Kanyó – Pintér, Dudás, Kuthy – Papp, Gulyás T., Kovács
Csere: Dudás – Fehér, Papp – Szabó, Abdul – Gulyás K., Kovács – Borsos, ​Gulyás T. – Zajacz
Jók: Abdul, Tóth, Kotlár, Nagy, Pintér
 

Virágh Ferenc edző: – Pozitívumként értékelem, hogy 20 percig dominálni tudtunk, vezetést is megszereztük. Ezután azonban kijött a két csapat közötti fizikális különbség. Szétesett a védekezésünk, s ez főleg a párharcok elvesztésében mutatkozott meg. Végig küzdött a csapat, ehhez gratulálok a fiúknak. Többet kell együtt dolgozni ahhoz, hogy ezeket a különbségeket játékkal ki tudjuk egyenlíteni. 

 

U14-es korosztály

Győzelemmel kezdte tavaszi bajnoki szereplését a CVSE U 14-es csapata, ráadásul nem is akármilyen találkozón sikerült a három bajnoki pont begyűjtése, hiszen idegenben, a táblázaton a mieink mögött három ponttal lemaradva a második helyen álló Salgótarján otthonában nyertek a ceglédi gyerekek.

 
Salgótarján – Ceglédi VSE 0:1
 
Cegléd: Schwarcz- Ungureán, Szebeni, Prumek, Bodzsár, Kovács, Juhász, Horváth, Ványi, Vincze, Kartali
Csere: Abdel Maged, Ecseri, Máté, Lakos, Kelemen, Mocsári, Pásztor
Gól: Szebeni
Jók: Bodzsár, Ványi, Kovács
 
Ványi Zsolt edző: –  Nem rossz kezdés, ha a tavasz első meccsén rangadót tudunk nyerni. A szemet gyönyörködtető játék elmaradt, de nincs hiányérzetem, mert nagyon jól küzdöttek a fiúk. Ez a találkozó erről és a fegyelmezettségről szólt ma. A második félidőben már egyértelmű volt a fölényünk játékban és fizikálisan is.  
 
 
-pézsé-
 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here