6.  forduló rövid összefoglalója

Hat forduló után két részre szakadt a mezőny. A dobogós helyekért folytatott küzdelemben szoros a mezőny, illetve úgy tűnik tartósan az alsó régióba szorult néhány csapat.

 A Bróker Zsaru Értékpapír Trió tíz percig bárki ellen partiban tud lenni, de akkor valami mindig megszakad. Így volt ez most is, 8-2 arányban nyert a jobb játékerőt felvonultató Jazz Cafe csapata.

Az Ön-Ért minden mérkőzésen jól küzd, de gyenge a helyzet kihasználása, így nem meglepő, hogy a gólerős Szokoli Krisztián irányításával – és mester hármasával – az Autó Kelly nyert 6-3 arányban.

Az első félidő végén 1-1-nél még élt a Young Boys reménye egy jó eredményre, de a második félidőben Móricz Viktor két góljával a Mirror Fashion magabiztosan nyert 3-1 arányban.

A Showder Club olyan fordulaton játszott, hogy a Revans képtelen volt hozzájuk felpörögni. A fiatalos lendület és két kitűnő játékos – Oldal Tibor (3), Velkey Balázy(1) – irányításával sima 5-2 lett a vége.

A Kedvencek lehetnek az idei bajnokság „nagy visszatérői”. Újra meg van bennük a tűz és meccsről meccsre jobb formában játszanak. Minden mérkőzésen  van köztük egy húzóember, most Dely Gábor (3 gól) volt a csapat legjobbja. A jó formának a Nevenincs volt a szenvedője a 8-2-re végződött találkozón.

Sajnos meg volt a bajnokság első elmaradt mérkőzése, mivel a CFE tisztázatlan okokból, sportszerűtlenül nem állt ki a Pákozdi Hús csapata ellen. A mérkőzés 3 pontját a Pákozdi Hús kapta meg, míg a CFE csapatától 1 pont lett levonva.

-Szabó Attila-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here