Szerdán nem kell belépőt váltani !!! Újabb elmaradt mérkőzést pótol a Ceglédi VSE labdarúgó csapata. Az NB II. 20. fordulójából halasztott  hétközi találkozón a Balmazújváros látogat Ceglédre. A mérkőzésről Ványi Zsolt vezetőedzőt kérdeztük hétfőn reggel. 

– Fölösleges arról beszélni, hogy milyen eredmény lenne jó nekünk,  csak a győzelem elfogadható. Nem lehet szépíteni a vasárnap történteket, de még mindig  a második legkevesebb vereségünk van az NB II.-ben, csak sok a döntetlen. Megnehezíti a dolgunkat az, hogy csak két nap van a két mérkőzés között, van egy kiállítottunk a Miklósvári, aki nem játszhat és kérdéses, hogy a három sérültünk közül ki tud majd pályára lépni. Nehéz mérkőzés lesz. 

Ha ránézünk a tabellára, akkor kicsit meg lehet tőle ijedni, de nekünk van elmaradt meccsünk is és a Vác elleni 3 pontot is akkor írják majd fel, amikor játszanunk kellene velük. 

– Amúgy is ijesztő, de látszik, hogy rettentően szoros. Egy-két győzelemmel sokat lehet előrelépni. 

A Ceglédi VSE vezetőségének döntése értelmében a 04.20. szerda 17.00 órakor kezdődő Ceglédi VSE – Balmazújváros NB II. labdarúgó mérkőzés látogatása ingyenes lesz !

Most nagyon kellene a szurkolók segítsége, ezért aki csak teheti látogasson ki a Malomtószéli pályára, mert szüksége van a csapatnak a biztatásra !

-pézsé-

CVSE_cimer

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here