A Ceglédi VSE labdarúgó szakosztályának négy ut​ánpótlás csapata is pályára lépett az elmúlt hétvégén. Három korosztály, köztük az U14 és U19 is győztes meccset játszott és az élen állnak a bajnoki tabellájukon. Kőházi Ádám tudósítása:

U19

Ceglédi VSE – Jászberény 3:0

Cegléd: Szabó G. – Menich Z. -Jakab R. – Krajcz M. – Hazafi G. – G.Bíró G. – Cseh S. – Czeróczki Á. – Majoros Sz. – Apró J. – Szlezák B.

Csere: Angyal L., Kis Á., Kiss R.

Ceglédi gól: Apró J. 2, Szlezák

Jók: Jakab, Krajcz, G. Bíró, Czeróczki, Apró, Szlezák

Kecskeméti József edző: Egy szikrázóan kemény, férfias találkozón sikerült visszavágnunk a jó erőkből álló vendégeknek az őszi vereségért. Ami tetszett, hogy ismét kapott gól nélkül tudtuk lehozni a találkozót. Taktikusan játszott a ceglédi csapat, mindig volt válasz az ellenfél változtatásaira, ezzel a győzelemmel a tabella élén várjuk a következő mérkőzésünket. Elégedett vagyok a mutatott teljesítménnyel, gratulálok a fiúknak.

 

U17

Ceglédi VSE – Jászberény 2:1

Cegléd: Bence, Szabó, Puskás, Faragó, Kovács, Simon, Boros, Augusztin, Kecskés, Katona, Dudás

Csere: Nagy, Sáfrány, Szarvas, Szeleczki, Oláh, Angyal

Ceglédi gól: Augusztin, Kecskés

Jók: Szabó, Kecskés, Simon, Puskás, Faragó
Farkas János edző: – Gyengén kezdtük a mérkőzés, mégis mi szereztünk vezetést az első félidőben. A második félidőre kissé feljavultunk, de továbbra is pontatlanok voltunk a befejezésnél. A végére jött a csattanó, az utolsó percben sikerült gólt szereznünk, amivel megnyertük a mérkőzést. 

U15

Jászberény FC – Ceglédi VSE 8:4 (6:0)

Cegléd: Schwarcz – Fehér, Kotlár, Nagy, Tóth, Pintér, Dudás, Kuthy, Kis, Gulyás, Szabó

Cserék: Klemenc, Zajacz

Ceglédi gól: Kuthy, Gulyás, Kotlár (11-esből), Dudás

Virágh Ferenc edző:- Szám szerint nagyon ijesztő az eredmény, de mégis dícséret illeti a fiúkat, mert nem rogytak össze és úgy jöttek ki a második félidőre, hogy legalább azt megakarják nyerni. Amit ebben a játékrészben produkált a csapat hozzáállásban, játékban, futómennyiségben, arra lehet építeni. 

U14

Jászberény FC – Ceglédi VSE 0:1 (0:1)

Cegléd: Abdel Magid – Ungureán, Szebeni, Ecseri, Bodzsár, Kovács, Juhász, Horváth, Ványi, Vincze, Kartali

Csere: Schwarcz, Máté, Lakos, Kelemen, Kanyó

Gól: Vincze

Jók: Juhász, Horváth, Bodzsár

Ványi Zsolt edző: – Nehéz mit mondani arról a mérkőzésről, amikor a kapusunk háromszor ér a labdába egész mérkőzésen, mégse lesz kiütéses a győzelmünk. Hatalmas labdabirtoklási fölényünk volt, de sajnos a mai napon nem voltunk elég veszélyesek a kapura. 

-pézsé-

 

 

 
 

 

 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .