Újra egy kötelező győzelmet ígérő mérkőzésen lépett pályára csapatunk, de ezúttal sikerült is abszolválni az elvárt eredményt. Az első 10 percben akár 3-0, a félidő végén pedig akár 5-0 is lehetett volna az eredmény, de a sok szép támadás ellenére 45 percig érintetlen maradt a vendégek hálója. Nem úgy a második félidőben, amikor támadóink sorban köszöntek be Tajti kapusnak. A terhet Peres Csaba vette le góljával a csapatról, majd hosszú egyéni gólcsend után Pozsár Dani is betalált, a sort a csereként pályára lépő Csordás Simon zárta, aki kialakította a 3-0-s végeredményt.

Ceglédi VSE – Felsőtárkány Mezőkövesd-Zsóry 3-0 (0-0)

Gólszerzők: Peres (53’ 1-0), Pozsár (70’ 2-0), Csordás S. (80’ 3-0)

Cegléd: Verebélyi – Buczkó (Wild), Makrai, Farkas V., Farkas A., Peres, Popovics (csordás S.), Markó, Csordás Sz., Sánta (Szkunc), Pozsár

Varga Attila vezetőedző: Többet birtokoltuk a labdát, helyzeteink voltak, de az első félidőben még nem sikerült értékesíteni azokat. Egységes volt a csapat, rendkívül fegyelmezetten azt csinálták a srácok, amit egész héten gyakoroltunk. Meg kell dicsérnem a játékosokat, szemre is tetszetősen futballoztunk. Külön öröm, hogy minden pályán lévő támadóm rúgott gólt.

-Szabó Attila-

-fotó Takács Tamás-

CVSE-Felsotarkany

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .