Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE négy labdarúgó utánpótlás csapata is pályára lépett és mindegyik korosztály gárdája nyerni tudott. Kőházi Ádám tudósítása:

U19

Gödöllő – Ceglédi VSE 0:2

Cegléd: Szabó G – Menich Z -Jakab R – Krajcz M – Hazafi G – G.Bíró G – Cseh S – Czeróczki Á – Angyal L. – Apró J – Szlezák B, Csere:  Kiss, Angyal
Ceglédi gól: Apró, Cseh
Jók: Jakab, Czeróczki, Angyal L., Apró
 
Kecskeméti József edző: – Az egyik kulcsemberünket nélkülözve is magabiztosan nyertünk idegenben. Kis létszámú csapatom kapott gól nélkül hozta a kötelezőt, de Majoros fineszes játékát nem tudtuk pótolni. Rengeteg pontatlan átadásunk volt a támadó harmadban, többször hibáztunk ziccert a kapussal szemben. Továbbra is harcban állunk a bajnoki címért, kettő pont a hátrányunk a tabellát vezető Tabán mögött. Komoly sanszunk van arra, hogy több mint húsz év után NB-s bajnokságban az élen végezzen az ifi csapat, de ahhoz minimum az kell, hogy a 13-as keretünk hiánytalanul meg legyen a bajnoki mérkőzésekre. 
 
 
U17

Gödöllő – Ceglédi VSE 0:2
Cegléd: Bence, Szabó, Puskás, Faragó, Kovács, Simon, Boros, Kecskés, Augusztin, Katona, Dudás
Csere: Menich, Sáfrány, Babusa, Bognár
Ceglédi gól: Boros, Kecskés
Jók: Szabó, Kecskés, Boros
 
Kecskeméti József edző: – Kiegyenlített mérkőzésen közelebb álltunk a győzelemhez, amit sikerült realizálnunk – Kecskeméti József

 

U15

Ceglédi VSE – Gödöllői SK 4:1

 Cegléd: Abdel – Tóth, Kotlár, Nagy, Ecseri – Pintér, Dudás, Kovács – Kis, Gulyás, Kelemen
Jók: Tóth, Kotlár, Gulyás, Pintér

Virágh Ferenc edző: – Mind védekezésben, mind támadásban léptünk előre, annak ellenére, hogy az eredményben nem látszott. Túlzás nélkül, fordítva is mutathatott volna az eredményjelző, hiszen támadásban több lehetőséget is kidolgoztunk. Végrehajtásban voltunk kicsit alul koncentráltak, ill. védekezésben egyéni hibák következményeként alakult a végeredmény ellenfelünk javára. Gratulálok a Gödöllőnek a győzelemhez, valamint a saját csapatomnak, mert alázattal és hittel küzdötték végig a mérkőzést. 

 

U14

Ceglédi VSE – Gödöllői SK 6:1 (3:0)
 
Cegléd:  Schwarcz- Ungureán, Szebeni, Prumek, Bodzsár, Kovács, Juhász, Horváth, Ványi, Vincze, Kartali, Csere: Abdel Maged, Kanyó, Máté, Lakos, Kelemen, Pásztor
Ceglédi gólok: Vincze 3, Horváth, Kartali, Lakos
Jók: Vincze, Juhász, Kovács, Horváth
 
Ványi Zsolt edző: – A vártnál sokkal könnyebben sikerült nyernünk a rangadón. A játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelünket. Ez a tavaszi kezdés jó alap ahhoz, hogy elérjük a közös vágyainkat.  
 
-pézsé-
 

 
 

 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .