A labdarúgó NB II. 4. fordulójában vasérnap a Ceglédi VSE Tiszakécskén fogadta a Nyíregyházát. A találkozón gól nélküli döntetlen született. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0–0

Tiszakécske, 400 néző.Vezette: Veizer Roland (Punyi Gyula, Márkus Péter)

Cegléd: Mursits – Farkas A., Nánási, Preklet, Rétyi – Gyürki (Asztalos, 55.), Nyilas, Albert(Sigér, 72.), Lukács – Oldal, Tímár. Vezetőedző: Klausz László

Nyíregyháza: Jova – Polényi, Fodor, Nagy T., Pejovic – Starosta, Tóth Á., 72.), Pekár, Gulyás(Bakos, 65.) – Daru (Hornyák, 81.), Rezes, Forró. Vezetőedző: Bozsik József 

MESTERMÉRLEG

Klausz László: – A legfontosabb az volt, hogy sikerült a védekezésünket úgy összerakni, hogy nem kaptunk gólt. Kicsit hiányérzetem van, mert a támadójátékunk gyengébb volt, de a csapategység jól működött. Tudatosan adtuk át a területet a nyíregyháziaknak, de ők sem tudtak helyzeteket kialakítani.

Bozsik József: – Felbillent a pálya, megmutattuk azt, hogy mi az irány, milyen csapat szeretnénk lenni. A kapunk közelébe sem engedtük a Ceglédet. Támadójátékban még fejlődnünk kell, de van jövője ennek a csapatnak, mert még csak az elején járunk a bajnokságnak.

-pézsé-

-fotó Ceglédi VSE-Labdarúgás-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .