A labdarúgó NB II 36. fordulójában újra nyerni tudott a Ceglédi VSE, így tovább él a bennmaradás esélye, sőt 21 percig már el is foglaltuk a 17. poziciót a tabellán, de a Balmazújváros a 93. percben megszerezte a győzelmet a Tiszakécske ellen, így végül maradt a két pont hátrányunk. Két forduló van még a bajnokságból, a Cegléd itthon fogadja a feljutást már elengedő Vasast majd a biztos bennmaradó Siófokhoz látogat, a Balmaz Budafokon játszik egy meccset, majd otthon fogadja a Vácot. A Nemzeti Sport tudósítása:

BSS MONOR–CEGLÉDI VSE 0–1 (0–0)

Budapest, Hévízi út, 300 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Mohos Milán, Kiss Balázs)

MONOR: Bozsó – Bori, Fülöp N., Asztalos, Szerencsi (Szuhodovszki, 86.) – Peszmeg (Ficsor, 72.) – Szabó D. (Hamar, a szünetben), Palincsár, Hunya, Farkas N. – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid

CEGLÉD: Mursits – Wild (Csirmaz, 78.), Preklet, Farkas A., Fejes J. – Földi B. (Rétyi T., 94.), Pallagi, Varjas Z. – Sigér Á. – Olasz D., Oldal (Szilágyi P., 91.). Vezetőedző: Schőn László

Gólszerző: Preklet (0–1) a 72. percben

MESTERMÉRLEG

Horváth Dávid: – A győzelem az életben maradásunkat jelentette volna, de gólt sem sikerült szereznünk, így meghúzták a vonalat felettünk.

Schőn László: – Nehéz mérkőzés volt, de mi tettük azzá. A második félidőben négy százszázalékos helyzetünk is adódott, és megnyugodhattunk volna, ha egyet-kettőt kihasználunk. Van még két forduló, s továbbra is állítom, ez a csapat bent marad az NB II-ben.

-pézsé-

-fotó Ceglédi VSe labdarúgás-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here