Folytatódott a pontszerzés, megint nem tudták legyőzni a CVSE-t. A labdarúgó NB II 29. fordulójában szerdán, ezúttal hazai pályán szerzett egy pontot a Cegléd. Bár nem sikerült gólt szerezni a vendég Dorog ellen, mégis örülhetünk az újabb nagyon értékes pontnak, mellyel a 15. helyre lépett a csapat. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–DOROGI FC 0–0

Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep, 300 néző. Vezette: Nagy Róbert (Varga Zsolt, Márkus Tamás)

CEGLÉD: Mursits – Nagy S., Nánási, Albert I., Preklet – Takács P., Tóth M. (Tihanyi, 57.), Peres – Szabó V. (Karacs, 59.), Albert Á., Fröhlich (Asztalos, 67.). Vezetőedző: Miskei Attila

DOROG: Zima – Berkó, Csató, Bora – Kővári, Mészáros Á., Lénárt, Bor – Medgyes (Vígh Á., 89.), Simon A. (Sitku, 85.), Tóth M. (Grabant B., 71.). Vezetőedző: Németh Szabolcs

MESTERMÉRLEG

Miskei Attila: – A hétvégi mérkőzés után kissé fáradtan mozogtunk, de játékosaim ennek ellenére hatalmasat küzdöttek. Igazságos eredmény született.

Németh Szabolcs: – Összességében elégedett vagyok a döntetlennel. A kapuk nem forogtak igazán veszélyben, inkább a játék küzdőszelleme dominált. Ezúttal nem voltunk frissek, viszont nagy akarattal és fegyelmezetten küzdöttünk.

Kőházi Ádám tudósítása:

Napsütéses, de szeles időben fogadtuk a Merkantil Bank Liga 9. helyén álló Dorogi FC csapatát. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, amire az MLSZ is felhívta a hét elején a figyelmet, rangadóként beharangozva az összecsapást. Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, a mezőnyben kiegyenlített volt a játék, voltak lehetőségeink, ahogy a vendégeknek is de komoly helyzet nem alakult ki a kapuk előtt az első 20 percben. Aztán a mérkőzés első komolyabb helyzete a miénk volt, Tóth tekert 16 méterről, de a kapus oldalra tudta öklözni a labdát, amit Albert Ádám megtudott fejelni, de blokkolták, majd a kapus végül kiütötte a labdát az ismételni próbáló Albert előtt.

Nem sokkal később Szabó fejelt mellé közelről egy pontrúgás után, majd Peres húzott jól a bal szélről középre, amit egy lövéssel fejezett be, de nem sokkal mellé ment. Ezekben a percekben megszerezhettük volna a vezetést, de sajnos nem sikerült., így 0:0-s döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe 45 percnyi játék után. A második félidőben rendbe rakta védekezését a Dorog, amit nem igen tudtunk sajnos áttörni. Leginkább kontra támadásokból és pontrúgások után tudtunk helyzetet kialakítani, de nem kellett komolyabb védést bemutatni a vendég kapusnak.

Említésre méltó lehetőség egyik csapat előtt sem alakult ki a második félidőben, ez alapján igazságosnak mondható a döntetlen, ami a riválisaink botlása miatt újabb helycserét eredményezett. A mai forduló után 15. helyre ért fel a csapat, megelőzve a Budaörsöt is, igaz egyenlő pontszámmal található a két csapat a tabellán. Vasárnap újabb nagyon nehéz összecsapás vár a fiúkra, Gyulára utazunk a Szeged 2011 elleni mérkőzésre.

-pézsé-

-fotó Kőházi Ádám-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here