A labdarúgó NB III. hétvégi fordulójában a Somos otthonában lépett pályára a Ceglédi VSE. Szabó Attila tudósítása:

A múlt heti kisiklást ezen a találkozón feledtette a csapat. Kár, hogy kevesen láthatták a hazai szurkolók közül az újra motiváltan játszó Ceglédi VSE-t. Reméljük, átmentik ezt a formát és mentalitást a Cigánd elleni rangadóra. Ez a mérkőzés a végső helyezésről már nem fog dönteni, de bizonyíthatják a fiúk, hogy nem véletlenül vagyunk mi a másodikok a tabellán.

Somos SE – Ceglédi VSE 0-2 (0-0)

Gólszerzők: Pozsár (68’ 0-1), Csordás S. (75’ 0-2)

Cegléd: Verebélyi – Wild (Buczkó), Makrai, Farkas V., Farkas A., Sánta (Peres), Markó, Csordás Sz., Szkunc, Pozsár (csordás S.), Popovics

Varga Attila vezetőedző: Azzal a tudattal léptünk pályára a Somos ellen, hogy a múltkori kisiklásunkat kijavítva csak a győzelemben gondolkodtunk. Jól kezdtünk, a mi játékunk dominált, de a kapu előtti szituációkban rendre belehibáztunk. Később már a helyzetkihasználás is rendben volt és magabiztos győzelemmel biztosítottuk be a második helyet! A srácok egymásért küzdöttek és azt gondolom, megérdemelten nyertük meg a találkozót!

-pézsé-

-fotó Takács Tamás korábbi felvétel-

CVSE

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .