Két héttel az NB II rajtja előtt, az elmúlt hétvégén Újvidéken játszotta soron következő felkészülési mérkőzését a Ceglédi VSE labdarúgó csapata. Kőházi Ádám tudósítása:

A szerb másodosztályban szereplő Proleter Novi Sad meghívására utazott  Újvidékre a csapat, hogy megmérkőzzön a házigazda együttessel. A felkészülési időszak utolsó előtti mérkőzésére egy nappal korábban utazott el a csapat a fél úton található Mórahalomra, ahol péntek este edzettek egyet, majd a másnapi ebéd után útnak indultak Novi Sad felé. A jelenlegi határ helyzet nem kedvezett utazásunknak, így a csapat kis késéssel érkezett meg a mérkőzés helyszínéül szolgáló Vojvodina csapatának edzőpályájára. Sajnos így nem volt meg a teljes, megszokott ideje a fiúknak a bemelegítésre, szinte az öltözőből kellett a pályára lépni. Talán ennek és a játékvezetők részéről végig érezhető plusz támogatásnak köszönhetően az első percekben büntetőt kapott ellenfelünk, amit értékesített is.

A mérkőzés összességében kiegyenlített párharcot hozott, mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek. A szerb csapat a büntető és még egy alkalmon kívül komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani, ellentétben csapatunkkal, akinek 2-3 nagy helyzete is volt, de vagy elkerülte a lövés a kaput, vagy a szerbek kapusa hárított. Még az első félidőben kialakult a végeredmény, egy a védők mögé beívelt labdát váltott gólra a hazai csapat csatára.

A csapat hajnali 4 órakor érkezett haza Ceglédre és hétfőn már folytatja a felkészülést a szezon rajtra és a III. került elleni utolsó edzőmérkőzésre.

Proleter Novi Sad – Ceglédi VSE 2:0

Ceglédi kezdőcsapat: Horváth G. – Albert I., Makrai, Farkas A. – Asztalos – Wild, Markó, Albert Á., Valkovszky – Horváth B., Kovács

Cserék: Albert I. helyett Nánási, Makrai helyett Farkas V., Markó helyett Popovics

-pézsé-

-fotó Kőházi Ádám-

Ujvidek-CVSE

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .