U-13: Restart Ceglédi VSE – Goldball 94 FC  3-1

Gólszerzők: Kovács B., Hörömpő L., Parázs B. Jó: az egész csapat. Zágon László edző: Nagyszerű első félidőt produkált a csapat. Letámadtuk ellenfelünket és két gólt szereztünk. A második félidőben még 15 percig tartott lendületünk, ami újabb gólt is hozott. Ezt követően akaratlanul, de ráültünk az eredményre és kissé ellaposodott a mérkőzés színvonala.                Az ellenfél a mérkőzés utolsó percében szépített. Elégedett vagyok az egész csapat teljesítményével.

U-15: Restart Ceglédi VSE Goldball 94 FC  1-2

Gólszerző: Hegedűs G. Jó: Varga Zs. Farkas János edző: A mai mérkőzésen a listavezetőt fogadtuk, de nagyon nem ment a játék csapatnak. Több meghatározó játékosom mélyen tudása alatt produkált. A mérkőzés egész ideje alatt csak elvétve jutottunk el az ellenfél kapujáig, és ezáltal nem is lehetett más az eredmény.

U-17: Újbuda Tabáni Spartacus – Restart Ceglédi VSE  3-2

Gólszerzők: Tandari R., Hazafi Á. Jók: Határ M., Hazafi Á., Gabai P. Márton Pál edző: Egy nagyon motivált ellenfélnek egy félidőnyi előnyt adtunk. A második félidőben sikerült megtalálni önmagunkat, de hiába játszottunk mezőnyfölényben és dolgoztuk ki sok helyzetet, az egyenlítés nem sikerült.

U-19: Újbuda Tabáni Spartacus – Restart Ceglédi VSE  0-7

Gólszerzők: Bradaric V., Mailáth Z., Papp K., Viniczai V., Tarai R.(3) Jók: Bradaric, Tarai, Viniczai. Márton Pál edző: Egy szerény képességű ellenféllel szemben felszabadultan játszott a csapat. Helyzeteinket szinte 100%-ban kihasználtuk. Győzelmünk egyértelmű és megérdemelt volt.

-Szabó Attila-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here