U-19: Dunaújváros PASE – Restart Ceglédi VSE  2-3

Gólszerzők: Máté R., Baranyi P. (2)                                    

Jók: Harsányi T., Máté R., Kacsics B., Baranyi P.

Márton Pál edző: A tavaszi első fordulóban elért idegenbeli győzelemhez kellet a játékosok racionális gondolkodása és hozzáállása, illetve az ellenfél játék stílusához való maximális alkalmazkodás.

U-17: Dunaújváros PASE – Restart Ceglédi VSE  1-2

Gólszerzők: Szekeres B., Határ M.                                      

Jók: Reznák R., Határ M., Gabai P., Szekeres B.

Kecskeméti József edző: A mérkőzés előtt nem gondoltam volna, hogy egy félidőnyi focival is ilyen magabiztosan tudjuk hozni a derbit! Önmagunkhoz képest gyengébben játszottunk, de így is domináltunk, irányítottuk a mérkőzést és két szép góllal szinte el is döntöttük a három pont sorsát már az első félidőben. A góljaink tényleg szépre sikeredtek. Szabó Ádám három védő között cselezte be magát egészen az ötösig majd rúgatott gólt Szekeressel. Ezután Határ Milán egészen elképesztő nagy kapás gólt rúgott. Sajnos a második félidőben már elvétve jutottunk el helyzetekig, de szilárdan őriztük a győzelmet, amit a vége előtt öt perccel tett szorosabbá a Dunaújváros. Rangadó után rangadó következik. Vasárnap a második helyezett Hatvan gárdáját fogadjuk Albertirsán.

 U-15: Restart Ceglédi VSE – FC Hatvan  1-2

Gólszerző: Széman D.

Farkas János edző: Sajnos az első játéknapon még nem voltunk ráhangolódva a bajnoki mérkőzésre. Több játékosom a meleg öltözőben maradt fejben és lélekben. A második félidőre jobban csipkedtük magunkat de sajnos ez kevés volt.

 U-13: Restart Ceglédi VSE – FC Hatvan  1-1

Gólszerző: Simon P.                                                                          

Jók: Várkonyi T., Augusztin Zs., Simon P.

Zágon László edző: Edzőmérkőzés nélkül játszottuk első bajnokinkat. Az első félidei gyenge játék után a második játékrészben már vezettünk néhány akciót és helyzetekig is eljutottunk. Ennek ellenére a vezetést az ellenfél szerezte meg, csak az egyenlítésre futotta erőnkből. A döntetlen igazságos. 

-Szabó Attila-

Gól

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here