A vasárnap induló labdarúgó NB II apropójából sajtótájékoztatót tartott a Ceglédi VSE labdarúgó szakosztálya, ahol megjelentek az új játékosok, megszólalt Ványi Zsolt szakosztályvezető, Klausz László vezetőedző és Nánási Balázs csapatkapitány. 07.29-én vasárnap Csákváron játssza idei első mérkőzését a CVSE, első hazai találkozójukat pedig 07.05-én 17:30-kor Tiszakécskén rendezi a Cegléd.

Ványi Zsolt szakosztályvezető: – Nem terveztünk ekkora játékos mozgást az idei szezonra. Összességében kilenc játékosunk távozott és tíz érkezett. Külön örömömre szolgál, hogy Oldal Tibor személyében újabb ceglédi játékost sikerült visszahozni. Az MLSZ az idei évre már nem engedélyezte az albertirsai pályát NB II-es mérkőzések megrendezésére és mivel a Malomtó széli pályánk még mindig nincs kész, új helyszínt kellett keresnünk a hazai meccseinkhez. Ez a helyszín Tiszakécske, tehát ott fogjuk játszani az ősz első felében a hazai mérkőzéseinket. Bízom benne, hogy legalább annyi szurkoló elkíséri majd oda is a csapatot, mint Albertirsára.

Klausz László vezetőedző: – Jól sikerült a felkészülésünk az átalakult keretünkkel. A csapattal szembeni elvárásra, még nem érkezett célkitűzés a vezetőségtől, de mindenkit óvok attól, hogy elvárják, hogy a tavalyi szép kilencedik hely az idén is automatikusan megvalósítható lesz. Az természetes, hogy mindent megpróbálunk kihozni magunkból, de azt is látni kell, hogy egy teljesen új csapatot kell építeni. Számszerűen nem mondanám, hogy hányadik helyet várom a fiúktól, de mindenképpen szeretnénk a tavalyi szintet hozni. 

Nánási Balázs csapatkapitány: – Nagyon jól sikerült a felkészülésünk. A nagy játékos jövés-menésben szerintem nagyon jó labdarúgókat sikerült igazolni. Mindenki beállt a sorba, nincsenek ide nem illő játékosok. Azt ígérhetem a srácok nevében, hogy mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy sikeresek legyünk együtt és mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy a szakmai stáb utasításait végretudjuk hajtani. 

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .