A labdarúgó NB II 23. fordulójában 5-én vasárnap 14:30-kor a Ceglédi VSE ideiglenes hazai pályáján Albertirsán fogadja a Csákvár csapatát. Nagy Mihály vezetőedzővel a Ceglédi KK SE-Budakalász NB I-es férfi kézilabda mérkőzés előtt beszélgettünk, ahol az egész CVSE labdarúgó csapat jelen volt.

Ez egyfajta összetartás is a csapatnak, hogy kilátogattatok a kézisek meccsére?

– Azért hoztam el a csapatot az NB I-es kézilabda mérkőzésre, hogy a fiúk testközelből, néhány méterről láthassák a komoly vehemenciát, odaadást és nagyon komoly férfias küzdelmet, ami egy ilyen meccsen van. Itt élőben és tényleg közelről láthatják, hogy milyen egy eredményért megküzdeni, megharcolni. Azt gondolom, ha a városban van egy ilyen lehetőség, akkor jöjjünk ki és szurkoljunk a ceglédi csapatnak. Emiatt átrendeztem a mai edzésprogramot is, délután edzettünk délelőtt helyett. 

Vasárnap Albertirsán játszotok a Csákvárral. A kitűzött cél eléréséhez hozni kell a hazai mérkőzéseket. Milyen a mostani ellenfeletek, hol foghatóak?

– Egy nagyon jó csapattal játszunk vasárnap. Stílusos, mozgékony, gyors játékot játszó csapat, de rendkívül kellemetlen ellenfél. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de mégis azt fogalmaztam meg a gyerekeknek, hogy lehet pozitív és negatív irányban is egyszerű meccs,  ha úgy állnak hozzá. Az ellenfelünknél elég sok rutintalan, fiatal játékos van, akik elég sok hibára képesek, de ha nem veszik őket komolyan és nem figyelnek oda azokra az intelmekre, amiket az ember mond, akkor nagyon kellemetlen mérkőzésünk is lehet, mert jó futballt játszó ellenfél a Csákvár.

Biztosan számolgattatok. Mennyi pontra van szükségünk, hogy megmaradjon az NB II-es tagság?

-Mérkőzésről mérkőzésre készülünk, de egyébként 25 pontot kell összegyűjtenünk. Ha az meglesz, akkor bennmaradtunk…

-pézsé-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .