A labdarúgó NB II 16. fordulójában újabb nehéz mérkőzés vár a Restart CVSE focistáira. A Békéscsaba után egy másik bajnok esélyessel a Vasassal kell megmérkőzni, de ezúttal idegenben. Az esélyekről Ványi Zsolt vezető edzőt kérdeztük. 

Az első után rögtön a második helyezettel kell játszanunk. Mire számíthatunk a Fáy utcában ?

– Pontosan érkezünk majd és pontosan távozunk ! Legalábbis nagyon bízom benne, hogy így fog történni. A pontos érkezéssel nem lesz baj, egyrészt időben érkezünk, másrészt ponttal, amit az első helyezettől szereztünk. Nagyon bízom benne, hogy ponttal, pontokkal távozunk a második helyezettől is. Talán egységesebb csapatról van szó, mint a Békéscsaba esetében. Nagyon nehéz mérkőzéseken van túl a Vasas, hiszen a Siófokon keresztül jutottak tovább a Magyar Kupában és megverték a Putnokot idegenben, ami nem lesz egyszerű senkinek sem. Vannak olyan erényeik, amire nagyon oda kell figyelnünk és vannak nekik is hiányosságok, amiket kihasználva gólt, gólokat tudunk szerezni. 

Koncz Zsoltot eltiltották a kiállítása miatt ?

– Igen Koncz Zsoltot egy mérkőzésről eltiltották, így ő nem játszhat a Vasas ellen. 

Mindkét csapatnak nagyon kellenek a pontok. Melyik csapaton lesz nagyobb nyomás emiatt ?

– Úgy gondolom, nekünk a hét elején ki kell heverni azt a sokkot, amit a békéscsabai meccs okozott, nekik pedig mindenképpen ott a lehetőség felzárkózni. Szerintem hazai pályán nekik lesz nagyobb nyomás. Nálunk  nem szabad, hogy nyomás legyen a játékosokon. Egyébként a tétet ismerve minden mérkőzés feszült lesz. Minden mérkőzés hatalmas téttel és jelentőséggel bír és így minden pont megszerzése hatalmas téttel és jelentőséggel bír. 

Vasas – Restart CVSE 03.10 vasárnap 15.00 óra Fáy utca, Ilovszky Stadion

-pézsé-

vanyi_zsolt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here