A Magyar Labdarúgó Szövetség május 4-én este 19 óra után ismertette weboldalán a döntését, melynek értelmében lezártnak tekintik az NB III-as bajnokságot!

Idézet az MLSZ közleményéből:

„​A felfüggesztett NB III-as bajnokság nem folytatódik, a bajnokság elmaradt és hátralévő mérkőzéseit nem rendezik meg. A bajnoki táblázatok jelenlegi állapota a záró táblázat, a bajnoki csoportoknak nincs hivatalos végeredménye, így nincsenek bajnokok, érmesek, és végeredmény alapján feljutók és kiesők sem.

A záró táblázat 1. helyén álló csapatok (összesen három) lesznek jogosultak a 2020/21-es idényben a Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokságba történő nevezésre. A záró táblázatok utolsó három helyén álló csapatok, valamint a legrosszabb 13. helyen álló csapat (összesen tíz csapat) nem lesznek jogosultak a 2020/21-es idényben az NB III-as bajnokságba való nevezésre.

A 2020/21-es idényben az NB III-as bajnokságra azok a csapatok nevezhetnek, amelyek a fentiek alapján nem kerülnek át másik bajnokságba, valamint a Merkantil Bank Liga záró táblázatának 18. és 19. helyén álló csapatok, a megyei I. osztályból feljutó csapatok és a 2020/21-es férfi felnőtt nagypályás NB I-es csapatok második csapatai.”

Klubunk ma délelőtt is egyeztetett a szövetség illetékeseivel, de pontos információt nem kaptunk, vezetőségünk is csak az MLSZ weboldaláról tájékozódott. Klubunk hamarosan értékelni fogja a döntést és a legfontosabb információkról természetesen tájékoztatjuk szurkolóinkat!

A bajnokságok lezárása az utánpótlás korosztályokra is érvényes!

-CVSE labdarúgás-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here